Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος του Κύργιου και… ματσάρα με Μεντβέντεφ

Περίπατος του Κύργιου και… ματσάρα με Μεντβέντεφ

Ο Νικ Κύργιος καθάρισε τον Λίαμ Μπρόαντι με 3-0 και θα βρει στον δρόμο του το φαβορί για τον τίτλο στην Αυστραλία, Ντανιίλ Μεντβέντεφ

Ο «αγαπημένος του κοινού» στη Μελβούρνη, Νικ Κύργιος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 115 της παγκόσμιας κατάταξης, θ΄ αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Australian Open, που φιλοξενείται στην μεγαλούπολη της Αυστραλίας, τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο 2 στον κόσμο) και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός πρωταθλητής, χρειάστηκε μία ώρα και 55 λεπτά για να επικρατήσει του Βρετανού, Λίαμ Μπρόαντι (Νο 128), με 6-4, 6-4, 6-3 και να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός πέτυχε 21 άσους, είχε συνολικά 41 winners και έκανε μόλις 26 αβίαστα λάθη. Δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Βρετανό, καθώς κυριάρχησε στο court από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Ο Κύργιος δεν είχε αγωνιστεί την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς εξαιτίας άσθματος, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα δεν έπαιξε επειδή βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Αυτή ήταν η πρώτη του αναμέτρηση από τον Σεπτέμβριο, ενώ έβαλε τέλος σε ένα σερι 4 χαμένων αγώνων, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη από τον Ιούλιο, μετά από περίπου 6 μήνες!

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024