Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αμούτζας - «Ήμουν με τον στυλό στο χέρι για να υπογράψω στις Άγριες Μέλισσες και τελευταία στιγμή...»

Γιώργος Αμούτζας – «Ήμουν με τον στυλό στο χέρι για να υπογράψω στις Άγριες Μέλισσες και τελευταία στιγμή…»

Καλεσμένος του Γρηγόρη στο «The 2Night Show» ήταν και ο Γιώργος Αμούτζας

Ο ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός, Γιώργος Αμούτζας, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», εξηγεί γιατί η υποκριτική ήταν μονόδρομος στη ζωή του και μιλάει για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί από κάποιους που σχετίζουν την πορεία του με τον πατέρα του και ιδρυτή της σχολής Ιάσμος, Σταύρο Δελλή.

«Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής, φοβάμαι για το τι θα ακούσω κάθε φορά γιατί δεν μασάει τα λόγια του. Οι συνεργάτες του τον ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια ότι μιλάει έξω από τα δόντια. Ο κόσμος είτε τον λατρεύει γι’ αυτό τον λόγο είτε δεν θέλει να τον ξαναδεί», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Πώς έχασε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» και πώς πήρε τον ρόλο στον «Σασμό»; Γιατί ταυτίζεται με τον ρόλο του Νικηφόρου;

«Είναι λίγο ελληνικό φαινόμενο, όταν στενοχωρηθούμε για έναν ρόλο που πιθανόν δεν τον πήραμε και τον πήρε κάποιος άλλος, αυτομάτως να ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο έφταιγε πέρα από εμάς. Εμείς όμως δεν ευθυνόμαστε ποτέ. Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ αλλά δεν έκατσε και δεν έγινε.

Έχασα πολλούς ρόλους και στενοχωρήθηκα. Έχασα ρόλο μέσα από τα χέρια μου, μετά από 5 οντισιόν, ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό. Κάθισα και τον είδα στη σειρά μετά και είπα ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο του», είπε ο Γιώργος Αμούτζας καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επίσης, περιγράφει πώς αντιμετώπισε τη δυσλεξία του, ενώ αναφέρεται στον ρόλο που έπαιξε ο πρωταθλητισμός στη ζωή του. Τέλος, μιλάει με θαυμασμό για τον νονό του, Βασίλη Διαμαντόπουλο, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει αν και θα ήθελε πολύ.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024