Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Pricefox.gr: Η πλατφόρμα που αλλάζει την αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Pricefox.gr: Η πλατφόρμα που αλλάζει την αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Εντυπωσιακά ανοδικά κινείται ο αριθμός των καταναλωτών που επιλέγουν να συγκρίνουν και να αγοράσουν ασφάλεια αυτοκινήτου online στο Pricefox.gr

Ένα χρόνο λειτουργίας κλείνει η καινοτόμα πλατφόρμα του Pricefox.gr, όπου κέρδισε την εμπιστοσύνη δεκάδων χιλιάδων καταναλωτών οι οποίοι αξιολογούν την πλατφόρμα με 4.8/5! Οι καταναλωτές επιλέγουν να συγκρίνουν τιμές και καλύψεις για ασφάλεια αυτοκινήτου και να αγοράσουν online μέσα σε 2’ εύκολα και γρήγορα. Τo Pricefox, έχει ως επίκεντρο τον καταναλωτή, εισάγει καινοτομίες στην online ασφάλιση αυτοκινήτου, έχοντας δημιουργήσει την γρηγορότερη και πιο εύχρηστη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην χώρα μας.

Εύκολα και Γρήγορα

Από την στιγμή που ένας οδηγός βάλει την πινακίδα του στην πλατφόρμα μπορεί να πάρει προσφορές μέσα σε χρόνο ρεκόρ 30 δευτερολέπτων. Τα βήματα είναι πολύ απλά ακόμη και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία.

  • Διαλέγεις ανάμεσα σε πακέτο βασικής, πυρός / κλοπής και μικτής
  • Προσθέτεις όποιο συνδυασμό καλύψεων επιθυμείς
  • Επιλέγεις την διάρκεια της ασφάλισης (τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια)
  • Συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και επιπλέον παροχές ανάμεσα στις καλύτερες προσφορές της αγοράς
  • Πληρώνεις με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων σου (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά) ακόμη και με άτοκες μηνιαίες δόσεις
  • Έχεις άμεσα στο email σου το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα

Σύγκρινε και Εξοικονόμησε έως 172€

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν το όφελος που μπορεί να προκύψει από την online σύγκριση προσφορών της αγοράς. Οι τιμές διαφέρουν από ασφαλιστική σε ασφαλιστική ακόμη και για το ίδιο ακριβώς πακέτο ασφάλισης. Σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους πελάτες του Pricefox, προέκυψε ότι η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να φτάσει μέχρι και 172€ ετησίως. Πάνω από το 32% των πελατών εξοικονόμησε ποσό μεγαλύτερο από 100€ και πάνω από 12% ποσό μεγαλύτερο από τα 172€ συγκρίνοντας και αγοράζοντας ασφάλεια αυτοκινήτου online στο Pricefox.gr.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής και νέες ασφαλιστικές λύσεις

Tο Pricefox συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς προσφέροντας 40+ πακέτα για ασφάλεια αυτοκινήτου και συνεχώς να εμπλουτίζει τις συνεργασίες του και τις ασφαλιστικές λύσεις. Πλέον στο Pricefox.gr οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν και να αγοράσουν πακέτα ασφάλισης και για οχήματα ΦΙΧ (αγροτικά, φορτηγά, επαγγελματικά).

Η ομάδα του Pricefox συνεχώς αναζητά τις καλύτερες προσφορές της αγοράς και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Πραγματική Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Pricefox από την αρχή της λειτουργίας του έχει επενδύσει στην δημιουργία και ανάπτυξη μιας ομάδας εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη και πιο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών. Οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του Pricefox είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει τόσο κατά την αγορά του ασφαλιστηρίου όσο και σε περίπτωση διαχείρισης ζημιάς.

To Pricefox στις κορυφαίες start up στην Ευρώπη

Το Pricefox εκτός από την εμπιστοσύνη των καταναλωτών ξεχώρισε και κέρδισε ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες μια θέση στις top50 ανερχόμενες insurtech καινοτόμες startup επιχειρήσεις που διαμορφώνουν το ασφαλιστικό τοπίο στην Ευρώπη και έφερε μια μεγάλη διάκριση για την ελληνική νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024