Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - Βροχή καταγγελιών στα social media για τον βιασμό 24χρονης - Εμπλέκονται γνωστά ονόματα

Θεσσαλονίκη – Βροχή καταγγελιών στα social media για τον βιασμό 24χρονης – Εμπλέκονται γνωστά ονόματα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Εμπλέκονται γνωστά ονόματα σε μια υπόθεση που θα συζητηθεί

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουΐτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία για βιασμό 24χρονης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην υπόθεση εμπλέκεται γόνος πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας αλλά και γνωστά ονόματα της Θεσσαλονίκης.

Δύο βδομάδες μετά την καταγγελία κι αφού συνελήφθη για τον βιασμό ένας 27χρονος από την Αθήνα, οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προκαλεί…τσουνάμι νέων καταγγελιών, ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει και τα ονόματα όσων συμμετείχαν στο πάρτι.

Στο twitter έχουν δημιουργηθεί hashtags με το όνομα γνωστής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, αλλά κι ένα νέο metoo, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν και να αναφέρουν λεπτομέρειες για τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

Σύμφωνα με το voria.gr, το θέμα γνωστοποίησε και ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, που είχε αποκαλύψει την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος με ανάρτησή του επιβεβαιώνει την καταγγελία, προσθέτει μάλιστα και κάποιες λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες.

Υπόθεση που θα συνταράξει το πανελλήνιο

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο…χορός των αποκαλύψεων και στα σχόλια διάφοροι χρήστες, κυρίως κοπέλες, προχωρούν σε αναρτήσεις, δίνοντας τα ονόματα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των διοργανωτών του πάρτι, αλλά και όσων συμμετείχαν σε αυτό.

Είχε προηγηθεί μια άλλη ανάρτηση, ενός νεαρού, ο οποίος έγραψε πως ήταν αυτός που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι και μάλιστα της ζητούσε συγνώμη. Στην ανάρτησή του ανέφερε ότι ήταν μεταξύ αυτών που διοργάνωσαν το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου και ο ίδιος προσκάλεσε κάποιες κοπέλες. Προσθέτει επίσης ότι «η κατάσταση παρεκτράπηκε στη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγνώμη».

Φωτογραφίζουν γνωστό επιχειρηματία

Δεν δίστασε μάλιστα να ταγκάρει κάποια ονόματα, που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν οι φίλοι του που συμμετείχαν στο πάρτι, αλλά λίγο αργότερα έκλεισε το προφίλ του. Η ανάρτηση αυτή, παρότι προκάλεσε ερωτηματικά για τον χρόνο που έγινε -15 μέρες μετά το συμβάν-, αλλά και για τον σκοπό που έγινε-, προκάλεσε μια θύελλα αντιδράσεων. Διάφοροι, επώνυμα και ανώνυμα, φωτογράφιζαν επιχειρηματία της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη ότι ήταν μεταξύ των διοργανωτών του πάρτι και ότι συνήθιζε να φέρεται απρεπώς σε κοπέλες και στη δική του επιχείρηση.

Αργότερα ωστόσο, στη διάρκεια της ημέρας, το προφίλ του νεαρού που έκανε την ανάρτηση στο Instagram, έκλεισε, αλλά το θέμα είχε ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις, τόσο στη σελίδα του ακτιβιστή όσο και στο twitter.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Όσον αφορά το ιστορικό της υπόθεσης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διοργανώθηκε ένα πάρτι σε σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου, στο οποίο συμμετείχαν νεαροί, άντρες και γυναίκες. Η 24χρονη, που είχε πάει στο πάρτι μετά από πρόσκληση φίλου της, ξύπνησε το επόμενο πρωί σε άλλο δωμάτιο από αυτό που είχε βρεθεί αρχικά, έχοντας προηγουμένως, όπως λέει η ίδια, χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια επικοινώνησε με φίλο της, στον οποίο ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ακολούθως πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Να σημειωθεί ότι στο δωμάτιο που ξύπνησε η 24χρονη φέρονται να βρέθηκαν κουτιά με χάπια που βοηθούν στη σεξουαλική διέγερση.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο, αλλά και έναν ακόμη νεαρό ως διοργανωτή του πάρτι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ο πρώτος με περιοριστικούς όρους, ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα για την διοργάνωση του πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα θα έχει και συνέχεια, αφού ανοίγουν στόματα για την ιστορία αυτή, αλλά και για παλαιότερες, ενώ χρήστες του διαδικτύου καλούν τις αρχές να μην κλείσει η υπόθεση.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024