
Αργυρούπολη – Αναζητείται από την Αστυνομία ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του
Ο βάναυσος ξυλοδαρμός έγινε στην Αργυρούπολη το πρωί της Παρασκευής.
Εξακολουθεί να αναζητείται ο 48χρονος που προχώρησε σε βάναυσο ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου.
Θυμίζουμε ότι ο δράστης ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και την άφησε αιμόφυρτη και αβοήθητη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι τους.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του 48χρονου.
Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα
Την ίδια ώρα, η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού σε σοβαρή κατάσταση. Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα του δράστη.
Οι Αρχές και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν από άτομο στον κύκλο του 48χρονου και όταν έφτασαν στο σημείο εκείνος είχε εξαφανιστεί. Ο άνδρας αναζητείται από την Παρασκευή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Δείτε σχετικό ρεπορτάζ
- Δουδωνής: Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Δώρο Πάσχα: Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή στον ιδιωτικό τομέα
- Επικοινωνία του Πάπα με τον Ισραηλινό πρόεδρο και τον Ουκρανό πρόεδρο – Έκκληση για ειρήνη
- Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
- Αγορά εργασίας: Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα – Τι δείχνουν οι κενές θέσεις
- Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Γκούμα (pics)


