Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα φάρσας η Λατινοπούλου – Κάποιος έβαλε σε αγγελία το τηλέφωνο της και δεν σταματάει να την καλούν

Θύμα φάρσας η Λατινοπούλου – Κάποιος έβαλε σε αγγελία το τηλέφωνο της και δεν σταματάει να την καλούν

Η γνωστή πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου έπεσε θύμα φάρσας. Κάποιος έβαλε το τηλέφωνο της σε αγγελία και από τότε εκείνο χτυπάει σαν τρελό.

Κάποιος αποφάσισε να κάνει πλάκα στην πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία κατά καιρούς έχει προκαλέσει με τα όσα έχει πει για τους ΛΟΑΤΚΙ, τις αξύριστες μασχάλες, την αριστερά, τους μετανάστες και οτιδήποτε άλλο μπορεί κάποιος να σκεφτεί.

Ο άγνωστος λοιπόν που ήξερε το τηλέφωνο της κ. Λατινοπούλου, το έβαλε σε μια αγγελία για ένα σπίτι στα Βόρεια προάστια. Στη συνέχεια ανέβασε την αγγελία στο γνωστό σάιτ spitogatos.gr και έγινε πανικός.

Τι έγραψε στο facebook

Το τηλέφωνο της Λατινοπούλου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Την καλούσαν ασταμάτητα. Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Άγνωστος σήμερα το πρωί είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει αγγελία αναζήτησης στο spitogatos.gr για αγορά κατοικίας στα Β. Προάστια της Αθήνας! με το όνομά μου και το κινητό μου τηλέφωνο.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει ασταμάτητα από το πρωί το κινητό μου (φυσικά συνεχίζεται) και να έχω μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια.

Αγαπητοί μεσίτες, χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα σήμερα τόσους πολλούς από εσάς και συνομιλήσαμε αλλά η αγγελία δεν ισχύει.

Έχω κάνει μια τεράστια βέβαια λίστα με μεσίτες την οποία κάποιος πολιτικός που γνωρίζουμε όλοι μας θα μπορούσε να την αξιοποιήσει.

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε»


Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024