Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2 : Στον τελικό με απίθανη ανατροπή η Μπιλμπάο!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2 : Στον τελικό με απίθανη ανατροπή η Μπιλμπάο!

Τέζαρε την Ατλέτικο και έκλεισε… ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ η Μπιλμπάο! Οι Βάσκοι έριξαν στο καναβάτσο την ομάδα του Σιμεόνε και με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, πήραν την πρόκριση (1-2).

Επική ανατροπή και τελικός για την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Οι «Βάσκοι» γύρισαν «τούμπα» το ματς σε διάστημα τεσσάρων  λεπτών και έστειλαν πίσω στη… Μαδρίτη την Ατλέτικο (1-2).

Με γκολ των Αλβάρεζ (77΄) και Ινάκι Γουίλιαμς (81΄), η Αθλέτικ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Η Μπιλμπάο έκλεισε… ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ (16/01, 20:30), εκεί που θα διεκδικήσει το δεύτερο σερί τρόπαιο. Πέρσι, είχε «σκοτώσει» την Μπαρτσελόνα στην παράταση και φέτος θέλει να πληγώσει και τους Μερένχες για το μυθικό back to back.

Η Ατλέτικο στάθηκε τυχερή, παίρνοντας το προβάδισμα στο 62ο λεπτό από αυτογκόλ του Σιμόν. Ο παίκτης της Μπιλμπάο έστειλε άθελά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους Μαδριλένους να κάνουν το 1-0.

Το αυτογκόλ… ξύπνησε τους Βάσκους, που έφτασαν στην τρομερή ανατροπή. Ο Άλβαρεζ στο 77’ με κεφαλιά έγραψε το 1-1, με τον Ινάκι Γουίλιαμς να υπογράφει τη μεγάλη ανατροπή τέσσερα λεπτά μετά. Η μπάλα στρώθηκε στον επιθετικό της Μπιλμπάο, ο οποίος και την έστειλε να… αναπαυτεί στα δίχτυα του Όμπλακ για το 1-2.

Το ξερό αριστερό σουτ του Γουίλιαμς έστειλε τους Βάσκους στον μεγάλο τελικό και την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Μάλιστα, η ομάδα του Σιμεόνε ολοκλήρωσε τον αγώνα και με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Χιμένες στις καθυστερήσεις.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Όμπλακ, Βρσάλικο, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε, Κοντογκμπιά (51’Ντε Πάουλ), Κόκε (84’Ερέρα), Λεμάρ (84’Κούνια), Καρασκό, Ζοάο Φέλιξ, Κορέα (71’Σουάρες).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ουνάι Σιμόν, Μπαλενθιάγα (75’Γιούρι), Γεράι, Ινίγο Μαρτίνες, Ντε Μάρκος, Θάραγα (70’Βέσγα), Ντάνι Γκαρθία, Μπερενγκέρ (70’Ραούλ Γκαρθία), Μουνιαΐν, Σάνθετ (70’Νίκο Γουίλιαμς), Ινιάκι Γουίλιαμς.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024