Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιστέρι-Δωρεάν εξετάσεις σε γυναίκες

Περιστέρι-Δωρεάν εξετάσεις σε γυναίκες

Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με εθελοντές ιδιώτες ιατρούς, προσφέρει δωρεάν προληπτικό έλεγχο μαστού στις γυναίκες. Μια ουσιαστική υπηρεσία προσφέρεται χωρίς κόστος, με τους πολίτες να βλέπουν πως τα ανταποδοτικά οφέλη από τα δημοτικά τέλη που καταβάλλουν αυξάνονται

Μια πολύ ουσιαστική υπηρεσία εντάσσει στην καθημερινότητα των δημοτών του ο Δήμος Περιστερίου και αφορά τον προληπτικό έλεγχο μαστού σε γυναίκες του Δήμου. Τέτοιες υπηρεσίες προάγουν την Δημόσια Υγεία μέσω της πρόληψης και οι δημότες βλέπουν το ανταποδοτικό τους όφελος από τα δημοτικά τέλη που καταβάλλουν να αυξάνεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Δήμος Περιστερίου στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα λειτουργήσει Ιατρείο, στο οποίο θα εξετάζονται δωρεάν γυναίκες, για προβλήματα μαστού.

Επιδιώκοντας να σταθούν αρωγοί στην αντιμετώπιση θεμάτων Υγείας, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Υγείας – ιατρός καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης και η ομάδα των αρμοδίων επιστημονικών και συνεργατών του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου, θέτουν την υπηρεσία αυτή στη διάθεση των δημοτών τους.

Κατ΄εξοχήν, στον πολυτιμότερο τομέα πρόληψης, φροντίδας και προστασίας της υγείας και της ανθρώπινης ζωής, με μια ακόμη ανθρωπιστική προσφορά, ευρείας και σημαντικής κοινωνικής ωφέλειας.

Στο Ιατρείο Μαστού του Δήμου Περιστερίου θα διενεργείται  προσυμπτωματικός έλεγχος του μαστού, θα γίνεται πλήρης κλινική εξέταση, θα προγραμματίζονται όλες οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και θα συστήνεται η κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Τις εξετάσεις θα διενεργούν οι γυναικολόγοι ιατροί κ.κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας και Σωτήρης Χούρσογλου, οι οποίοι συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου.

Οι εξετάσεις μαστού θα γίνονται στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου (Εθν. Μακαρίου 1 – κτίριο ΚΥΒΕ, τηλ. 2105783266), μετά από προκαθορισμένο ραντεβού»

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024