Τα γήπεδα της Σκωτίας αναμένεται να γεμίσουν ξανά, έπειτα από τρεις εβδομάδες με όριο 500 θεατών.

Το πρωτάθλημα της Σκωτίας το τελευταίο διάστημα είχε πληγωθεί, από την έξαρση του κορωνοϊού και την μετάλαξη Όμικρον η οποία συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» όλο τον πλανήτη. Η Κυβέρνηση της Σκωτίας, βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει προχώρησε στην απόφαση ορισμένων μέτρων, για τον περιορισμό της πανδημίας τα οποία σίγουρα δεν άρεσαν το φίλαθλο κοινό της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα είχε επιβάλει όριο 500 θεατών στα γήπεδα,από την Boxing Day, με αποτέλεσμα το χειμερινόδιάλειμμα αντί για τις 4 Ιανουαρίου να ξεκινήσει από τις 27 του Δεκέμβρη και να έρθει πιο γρήγορα η επαναφορά των ομάδων στα γήπεδα.

Τα μέτρα αυτά φαίνεται πως απέδωσαν κι έτσι η Σκωτία ετοιμάζεται ν’ ανοίξει ξανά τις εξέδρες για τον κόσμο. Τα ευχάριστα αναμένεται να ανακοινώσει η πρωθυπουργός της χώρας, Νίκολα Στάρτζεον και έτσι από την προσεχή Δευτέρα αναμένεται ξανά οι κερκίδες να αποκτήσουν χρώμα και παλμό.

Tέλος η είσοδος θα επιτρέπεται μονάχα σε εμβολιασμένους, ενώ, αν έχει παρέλθει το διάστημα των τεσσάρων μηνών από τη δεύτερη δόση, θα είναι απαραίτητη η αναμνηστική.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr