Μάθετε Γερμανικά από τους κατ’ εξοχήν ειδικούς!

70 χρόνια τώρα το Goethe-Institut είναι ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος φορέας για τη διοργάνωση γλωσσικών τμημάτων σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο πάνω από 200.000 σπουδαστές φοιτούν σε κάποιο τμήμα Γερμανικών σε ένα από τα 150 Goethe-Institut που λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες.

ONLINE ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Γερμανικά online – μαζί, παντού, κάθε ώρα και στιγμή

Εγγραφές 10 – 20 Ιανουαρίου 2022

Έναρξη μαθημάτων: 31 Ιανουαρίου 2022

 

Το ομαδικό τμήμα DEUTSCH ONLINE του Goethe-Institut σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Πάρτε μέρος σε σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες και χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα εκμάθησης για εξάσκηση. Μαζί μας μαθαίνετε Γερμανικά. Online.

Ωστόσο δεν μαθαίνετε μόνοι σας, αλλά σε μια μικρή ομάδα μεταξύ 6 και 16 ατόμων, ενώ o υπεύθυνος καθηγητές σας επιβλέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του τμήματος, σας παρέχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατροφοδότηση και καθοδηγεί τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Το ομαδικό διαδικτυακό μας τμήμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν με ευέλικτο τρόπο Γερμανικά και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την αίσθηση της ομαδικότητας. Με επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία εξασκείστε στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. Προσεγγίζετε τη γλώσσα μέσα από καθημερινές καταστάσεις και εξασκείστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Στο Goethe-Institut το μάθημα έχει ένα στόχο. Εσένα!

 Εγγραφές: 10  – 20 Ιανουαρίου 2022

Έναρξη μαθημάτων : 29 Ιανουαρίου 2022

Έκπτωση 10% για εγγραφές έως 14 Ιανουαρίου 2022

Αν ξεκινάς σήμερα και θέλεις να δεις αποτελέσματα αύριο, χωρίς να χάνεις χρόνο είσαι στο σωστό μέρος: έχουμε δημιουργήσει ένα πλαίσιο, μέσω των διαδραστικών συστημάτων και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, ώστε να χρησιμοποιείς τη γλώσσα από την πρώτη κιόλας ώρα στην αίθουσα, και όχι μόνο.

H δομή των τμημάτων πηγαίνει με τους ρυθμούς σου, αφού σου επιτρέπει να επιλέξεις ένα κανονικό ή εντατικό τμήμα, ανάλογα με τις επαγγελματικές ή προσωπικές σου υποχρεώσεις και ανάγκες.

Οι καθηγήτες μας συμμετέχουν διαρκώς σε επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Ινστιτούτο μας και ενημερώνονται ανελλιπώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Μεθοδολογίας της διδασκαλίας ξένων γλωσσών ενώ σας ενημερώνουν τακτικά για την πρόοδό σας και σας υποδεικνύουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσετε την εκμάθηση

Θέλετε να ενημερωθείτε προσωπικά για τα γλωσσικά μας τμήματα; 

Στο Goethe-Institut Athen λειτουργεί συμβουλευτική υπηρεσία για τα μαθήματα Γερμανικών και το κατατακτήριο τεστ:

Δευτέρα και Πέμπτη:  16:30 -19:00
Επιπλέον 11, 12, 18 και 19 Ιανουαρίου 2022:  Τρίτη και Τετάρτη: 11:00 -13:30

Στους χώρους του Ινστιτούτου ή τηλεφωνικά: 210 3661 070

Μέσω του Webshop https://www.goethe.de/ins/gr/el/sta/ath/kur/tup.cfm?f=%7B%22pspElement%22%3A%22APAL%2CAPSP%22%2C%22teachingUnitsPerWeek%22%3A%221%2C9%22%7D&

μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο τμήμα που σας ενδιαφέρει και να πληρώσετε τα δίδακτρα απ’ ευθείας από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Μάθετε Γερμανικά με ασφάλεια

Το Goethe-Institut Athen τηρεί σχολαστικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.Τόσο η δική σας υγεία όσο και η υγεία των συνεργατών μας αποτελεί για μας την απόλυτη προτεραιότητα! Περισσότερες πληροφορίες:  https://www.goethe.de/ins/gr/el/sta/ath/ueb/cov/hkz.html

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.goethe.de/athen  ή απευθυνθείτε στη Γραμματεία Γλωσσικού Τμήματος του Goethe-Institut Athen, Τηλ. 210 36 61 038

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr