Κατερίνα Καινούργιου – «Αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα… »
Με αφορμή την κοιλίτσα της Μάρας Δαρμουσλή, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το πώς επιιθυμεί να ζήσει τη δική της εγκυμοσύνη.
Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας τις φωτογραφίες και το βίντεο από την εγκυμοσύνη της Μάρας Δαρμουσλή, παραδέχτηκε πως θέλει πολύ να γίνει μητέρα.
Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως αν μείνει έγκυος θα ήθελε κάθε εβδομάδα να φωτογραφίζεται δείχνοντας τις αλλαγές στο σώμα της, όπως και η Μάρα Δαρμουσλή.
«Θέλω να γίνω μητέρα, το έχω πει αρκετές φορές. Έχω αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και bloggers από το εξωτερικό, όπου κάθε εβδομάδα ποζάρουν από την ίδια θέση, με τα ίδια εσώρουχα και δείχνουν πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα τους. Οπότε λέω, αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα το κάνω κι εγώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Δείτε το βίντεο
- Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442