Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα, επικρατώντας δίκαια επί του Άρη με 2-0 για τη 16η αγωνιστική της Superleague και εδραίωσε τη θέση του στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Ωστόσο χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για τους πράσινους, οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα πολύ δύσκολο και γεμάτο πρόγραμμα που τους περιμένει τους επόμενους δύο μήνες. Η αρχή θα γίνει με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Βολό, με τον συνολικό αριθμό των αγώνων να φτάνει τους 14 σε 56 ημέρες, εάν κάνει το αυτονόητο και περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου, αποκλείοντας στους «8» την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Φυσικά, τον περιμένουν και τα ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στις 16/1 τον Ολυμπιακό, στις 6/2 τον ΠΑΟΚ και στις 27/2 την ΑΕΚ.
Σκηνές χάους επικράτησαν σε αγώνα πλέι οφ του πορτογαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, όταν μετά από γενική σύρραξη και... τρομερό ξύλο, οι διαιτητές απέβαλλαν 11 παίκτες και έπειτα παρενέβη και εισαγγελέας.
Σκάνδαλο στο ιταλικό ποδόσφαιρο μετά τις αποκαλύψεις που κάνουν λόγο για ξέφρενα πάρτι με χρήση ουσιών, αλκοόλ και... παρέα πολυτελείας για πρώην και νυν παίκτες της Μίλαν, με «οργανωτή» τον Τεό Ερναντέζ.