Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τικίνιο – «Η νέα χρονιά θα φέρει ωραία πράγματα για τον Ολυμπιακό»

Τικίνιο – «Η νέα χρονιά θα φέρει ωραία πράγματα για τον Ολυμπιακό»

Ο Τικίνιο μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους του με τον Ολυμπιακό

Στους στόχους που πρέπει να εκπληρώσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε ο Τικίνιο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA, υπογραμμίζοντας πως περιμένει μια θετική χρονιά για τους πρωταθλητές.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γκολ που είχε σημειώσει κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας το πόσο σημαντικό ήταν για τον ίδιον αλλά και για τους Ερυθρόλευκους.

Για τη νέα χρονιά: «Πιστεύω πως θα είναι μια θετική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τους στόχους μας. Εγώ θέλω να είμαι επιτυχημένος και να κάνω καλά παιχνίδια και να δώσω ακόμη περισσότερα πράγματα στην ομάδα, είτε με γκολ είτε με την καθημερινή προσπάθεια που κάνω. Νομίζω πως αυτή η χρονιά θα φέρει ωραία πράγματα για τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο, με υγεία και να είμαστε καλά, ώστε το 2022 να εκπληρώσουμε τους στόχους μας» ανέφερε αρχικά ο βραζιλιάνος επιθετικός.

Για το αν το 2021 η καλύτερη στιγμή του ήταν το γκολ που πέτυχε με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη: «Όλα τα παιχνίδια και όλα τα γκολ είναι πολύ σημαντικά για εμάς, γιατί αυτά τα παιχνίδια μας φέρνουν στις προκρίσεις και στην εκπλήρωση των στόχων μας. Προφανώς, όταν ένα γκολ μπαίνει στο 90ό λεπτό και κρίνει μια πρόκριση είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Αυτό ήταν ένα από τα σημαντικά πράγματα στο 2021. Κάνουμε όλοι μαζί ό,τι περνά από το χέρι μας, γιατί θέλουμε να κερδίζουμε».

Για το πόσο πιο δύσκολη γίνεται η ζωή ενός ποδοσφαιριστή με τον κοροναϊό: «Πραγματικά είναι κάτι που μας δυσκολεύει όλους. Επηρεάζει τη ζωή όλων μας. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πως θα έρθει σύντομα η στιγμή που όλοι θα είμαστε πολύ πιο ήρεμοι και ο κόσμος θα μπορεί να έρθει πιο ήσυχος και ασφαλής στο γήπεδο και να είμαστε όλοι καλά».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024