Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Το déjà-vu του Μανωλά

Ολυμπιακός – Το déjà-vu του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς ξεκινά τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό όπως έκλεισε την πρώτη

Έτοιμος να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα είναι ο Κώστας Μανωλάς, με το διεθνή σέντερ μπακ να βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (5/1, 19:30) για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον 30χρονο αμυντικό, ο οποίος ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα των Πειραιωτών, πρώτη φορά μετά τις 13 Απριλίου 2014.

Οι άνθρωποι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού τις τελευταίες ημέρες ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έλυσαν το πρόβλημα που υπήρχε με την κάρτα του Μανωλά, ο οποίος πλέον μετρά αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα γίνει στη Ριζούπολη απόψε το βράδυ, με τον έμπειρο σέντερ μπακ να μπαίνει σιγά-σιγά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Κώστας Μανωλάς μάλιστα θα ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό όπως έκλεισε την πρώτη, καθώς το τελευταίο του παιχνίδι με τα ερυθρόλευκα ήταν αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις 13 Απριλίου 2014 οι Ερυθρόλευκοι είχαν υποδεχτεί την Ελαφρά Ταξιαρχία στο Φάληρο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και είχαν νικήσει 1-0 με γκολ του Σαβιόλα στο 88’.

Ο διεθνής σέντερ μπακ είχε ξεκινήσει βασικός στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας, έχοντας ως παρτενέρ του τον Ιβάν Μαρκάνο, με τον τότε προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, να τον κάνει αλλαγή στο 56’, βάζοντας στη θέση του τον Αβραάμ, με τον οποίον είναι και τώρα συμπαίκτες.

Εκείνη τη σεζόν ο Μανωλάς είχε πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, έχοντας 5 γκολ σε 3.224 λεπτά.

Στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό είχε 74 συμμετοχές, με 6 γκολ και 2 ασίστ σε 6.483 λεπτά. Υπενθυμίζουμε ότι ο 30χρονος αμυντικός θα αγωνίζεται φορώντας τον αριθμό «40».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024