Δύο νέα κρούσματα κοροναϊού στην ΑΕΚ
Συναγερμός στην Ένωση, αυξάνονται τα κρούσματα.
Ο κοροναϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει άλλα δύο κρούσματα.
Όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι», από τα δύο θετικά δείγματα, το ένα ανήκει σε ποδοσφαιριστή. Συνολικά, τέσσερις παίκτες της Ένωσης έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο ιό και έχουν τεθεί σε καραντίνα, με την ομάδα να ακολουθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Θυμίζουμε, πως την Τετάρτη (5/1), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ τη Λαμία για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Δύο θετικά δείγματα εντοπίστηκαν κατά τα σημερινά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, που πραγματοποίησε η ομάδα μας. Το ένα από αυτά ανήκει σε ποδοσφαιριστή. Και οι έξι συνολικά νοσούντες από την ομάδα μας (τέσσερις ποδοσφαιριστές) έχουν ήδη απομονωθεί και ακολουθούνται όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
- Έσε στο «in» μετά τη νίκη επί της Ρακόφ: «Ήταν ένα καλό τεστ» (vid)
- Ο ‘Αρης στην Πτολεμαΐδα για προετοιμασία (pics)
- Ο Κολιτσόπουλος πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U20!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442