Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσιμίκας ετοιμάζεται για το ματς-μισό πρωτάθλημα

Ο Τσιμίκας ετοιμάζεται για το ματς-μισό πρωτάθλημα

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα (18:30) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι ο Κώστας Τσιμίκας.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή στο «Έμιρεϊτς», φεύγοντας από το Λονδίνο με ένα διπλό… τίτλου, καθώς επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ και μεγάλωσε τη διαφορά της από την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

Οι Πολίτες έκαναν ποδαρικό με νίκη, έφτασαν στην 11η τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή έχουν το πάνω χέρι στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς η διαφορά τους από την Τσέλσι είναι στους 11 βαθμούς (με ένα παιχνίδι περισσότερο), ενώ από τη Λίβερπουλ είναι στο +12 (με δύο παιχνίδια περισσότερα).

Έτσι, το σημερινό (18:30) ντέρμπι στο Λονδίνο, ανάμεσα στους «μπλε» και τους «κόκκινους», είναι do or die. Όποιος ηττηθεί θα πει οριστικά «αντίο» στον τίτλο, καθώς η διαφορά από τη Σίτι θα εκτοξευτεί.

Ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ουσιαστικά θα… χάσουν και οι δύο και θα «νικήσει» μονάχα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ένα παιχνίδι το οποίο πάντως θα έχει και ελληνικό… άρωμα με την παρουσία του Κώστα Τσιμίκα. Γιατί όμως… Ο Άντριου Ρόμπερτσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα απέναντι στην Τότεναμ και του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών.

Ο Σκωτσέζος έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του, στα δύο παιχνίδια με τη Λέστερ για Κύπελλο και πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως έχει ακόμα μία αναμέτρηση. Έτσι, ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να αρπάξει από τα… μαλλιά ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία που θα του δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πάντως από την πλευρά του θα απουσιάσει, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο «Τσίμι» θα δώσει το «παρών» σε ένα από τα πιο μεγάλα παιχνίδια της σεζόν, από τη στιγμή που το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό νικητή της Premier League.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024