Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «4» του League Cup στα πέναλτι απέναντι στην Λέστερ, με τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται για ακόμη μια φορά βασικός την φετινή σεζόν.
Ο Έλληνας φουλ-μπακ αγωνίστηκε για περίπου 80 λεπτά πριν πέρασει πάγκο, πανηγυρίζοντας αγκαλιά με τον Κλοπ το 3-3 των «Reds». Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μπακ έδωσε πολλές μονομαχίες με τους παίκτες της Λέστερ. Σε μία εξ αυτών τα έβαλε με τον Μαρκ Ολμπράιτον, ο οποίος στη διεκδίκηση της μπάλας κέρδισε το φάουλ.
Η συγκεκριμένη απόφαση εξόργισε τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος δεν δίστασε να γυρίσει προς το πλευρό του ρέφερι και να του τα ψάλλει στα ελληνικά. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο
Με σχετική της ανακοίνωση, η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε το κοινό πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Euroleague, αφού αρχική συμφωνία εξέπνεε το καλοκαίρι.
Ο Γκαγκάτσης, ενώ βιαζόταν, τελικά παίζει καθυστερήσεις επειδή δεν βγαίνουν οι ψήφοι, ώστε ο Λανουά και οι συνεργάτες να παραμείνουν στην ΚΕΔ. Ετσι οι εξελίξεις πήραν παράταση ενός μήνα