Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Κρίσιμο ραντεβού με Λουκάκου μετά τον σάλο που ξέσπασε

Τσέλσι – Κρίσιμο ραντεβού με Λουκάκου μετά τον σάλο που ξέσπασε

Την προσεχή Δευτέρα (3/1) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της Τσέλσι και τον Ρομέλου Λουκάκου, μετά την πολύκροτη συνέντευξη του τελευταίου.

Η αυριανή μέρα (3/1) είναι κρίσιμη αναφορικά με το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, καθώς προγραμματίστηκε συνάντηση των δύο πλευρών μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις του παίκτη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Βέλγος στράικερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Italia», αποκάλυψε off camera ότι θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα από το Λονδίνο, για να γυρίσει στην Ίντερ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο αδελφός του δημοσιογράφου που πήρε την περιβόητη συνέντευξη.

Όπως γίνεται αντιληπτό μετά την παραπάνω εξέλιξη το μέλλον του θηριώδη φορ στον σύλλογο τίθεται εν αμφιβόλω. Ενδεικτικό είναι ότι ο Τόμας Τούχελ δεν πήρε στην αποστολή τον παίκτη για το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, κίνηση που εκλήφθηκε από τον βρετανικό Τύπο ως τιμωρία προς τον πρώην άσο της Ίντερ για την αναστάτωση που προκάλεσε.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για την ώρα, η κατάσταση ακόμα είναι έκρυθμη. Θα έχουμε συνάντηση την Δευτέρα, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα» φέρεται να ανέφερε ο 28χρονος μέσω μηνυμάτων στον πρώην συμπαίκτη του στην Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα του NBC.

Την ίδια ώρα ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Βέλγου έχουν εκδηλώσει Τότεναμ και Γιουβέντους, οι οποίες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024