Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα χαρακώματα Μέγκαν και Χάρι με το Spotify – Κινδυνεύουν να χάσουν 18 εκατομμύρια λίρες

Στα χαρακώματα Μέγκαν και Χάρι με το Spotify – Κινδυνεύουν να χάσουν 18 εκατομμύρια λίρες

Μια συμφωνία που είχε κάνει το ζεύγος Μέγκαν – Χάρι με το Spotify όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έχει τηρηθεί όπως θα έπρεπε και πλέον κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι και να χάσουν τουλάχιστον 18 εκατομμύρια λίρες

Η συμφωνία με το Spotify, είχε υπογραφεί στα τέλη του 2020. Προέβλεπε τη δημιουργία ηχητικών επεισοδίων με πρωταγωνιστές το πριγκιπικό ζευγάρι. Οι Σάσεξ θα εισέπρατταν από αυτή τη συμφωνία 18 εκατομμύρια λίρες.

Όμως από όσα λέει ο δικηγόρος του Spotify, οι Σάσεξ δεν την έχουν τηρήσει όπως προβλεπόταν και μάλιστα από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και σήμερα έχουν παραδώσει ένα μόνο επεισόδιο και αυτό διάρκειας 35 λεπτών.

Αντιδράσεις

Τότε μάλιστα που υπεγράφη η συμφωνία, το άκουσμα του ποσού είχε προκαλέσει την οργή καλλιτεχνών που συνεργάζονται με το Spotify. Θεωρούσαν ότι εκείνοι αμείβονταν με πενιχρούς μισθούς ενώ οι γαλαζοαίματοι αμείβονταν πλουσιοπάροχα.

Ο Ίαν Πένμαν, δικηγόρος που ειδικεύεται σε συμβόλαια ροής μουσικής, δήλωσε ότι η πλατφόρμα πιθανότατα πλήρωσε προκαταβολή στον Δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ και διατήρησε το δικαίωμα να υποχωρήσει από το σύνολο των 18 εκατομμυρίων λιρών, εφόσον δεν ήταν δημοφιλές.

«Είναι συνηθισμένη περίπτωση στις μουσικές συμφωνίες, αυτό πηγαίνει δεκαετίες πίσω, ότι όταν οι άνθρωποι μιλούν για μια μεγάλη συμφωνία, όπως ότι ο Ρόμπι Γουίλιαμς υπογράφει μια συμφωνία για 15 εκατομμύρια λίρες ή κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει ότι παίρνει 15 εκατομμύρια λίρες την πρώτη μέρα» είπε.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024