
Θεσσαλονίκη – Με σόου πυροτεχνημάτων και χωρίς εκδήλωση η αλλαγή του χρόνου
Το φετινό show πυροτεχνημάτων θα αποτελείται από ένα υπερθέαμα χρωμάτων, σχεδίων και ήχων, το οποίο θα είναι ορατό από κάθε γωνία της Θεσσαλονίκης.
Με ένα εντυπωσιακό πεντάλεπτο υπερθέαμα πυροτεχνημάτων με ρίψη δια θαλάσσης θα υποδεχτεί φέτος η Θεσσαλονίκη το νέο έτος.
Το σόου θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού. Το φαντασμαγορικό σόου που αποτελεί και φέτος χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), θα πραγματοποιηθεί στη σκιά της ραγδαίας διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον, καθώς και των νέων μέτρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα πυροτεχνήματα θα αρχίσουν να εκτοξεύονται στον ουρανό της Θεσσαλονίκης ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» τους, που θα φωτίσει τον ουρανό της πόλης, θα διαρκέσει πέντε λεπτά.
Η ρίψη τους θα γίνει από θαλάσσης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους.
Για τον λόγο αυτόν, επίσης με δαπάνη του ΕΒΕΘ, θα χρησιμοποιηθεί μία φορτηγίδα, η οποία θα αγκυροβολήσει στο Θερμαϊκό κόλπο, απέναντι από την πλατεία.
Υπερθέαμα από μακριά
Το φετινό show πυροτεχνημάτων θα αποτελείται από ένα υπερθέαμα χρωμάτων, σχεδίων και ήχων, το οποίο θα είναι ορατό από κάθε γωνία της Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι στην περσινή παραμονή Πρωτοχρονιάς οι δρόμοι και οι πλατείες ήταν άδειες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας λόγω του lockdown.
Μπορεί βέβαια φέτος να μην απαγορεύεται η κυκλοφορία και όσοι βρεθούν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το σόου, ωστόσο ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει διοργανώσει επίσημα εκδήλωση που θα εμπεριέχει τον κίνδυνο συνωστισμού.
- H Κίνα ελπίζει να κερδίσει από τον πόλεμο στο Ιράν – Περιμένοντας την αμερικανική αυτοκρατορία να καταρρεύσει
- Υπογράφεται την Παρασκευή (3/4) η σύμβαση για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics)
- Φρικιαστικό περιστατικό στη Νέα Υόρκη: Νεκρό βρέφος 7 μηνών στο καρότσι του από πυροβολισμούς
- Κακοκαιρία Erminio: Πάνω από 1.100 κλήσεις στην Πυροσβεστική σε όλη την Ελλάδα – 752 μόνο στην Αττική
- «Κούρσα» για δύο ο πάγκος της Σκουάντρα Ατζούρα
- Ντάνιελ Ράντκλιφ: Πώς η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του


