Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ανώνυμο email με νέα βίντεο για άλλες δύο κοπέλες

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ανώνυμο email με νέα βίντεο για άλλες δύο κοπέλες

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται σε δυσχερή θέση, ενώ θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον πρώην πλέον συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα να είναι στο κρατητήριο μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε πριν την απολογία του ενώπιον ανακριτή.

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν να κάνουν με ανώνυμο email που έφτασε στα χέρια του δικηγόρου της 28χρονης καταγγέλλουσας, Απόστολο Λύτρα.

Αναλυτικότερα, ο δικηγόρος έλαβε ανώνυμο email με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει», αποκάλυψε στο Star μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Η συγγνώμη του είναι προσχηματική»

Την ίδια ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέσω του δικηγόρου του, Γιώργου Δακούρα, υποστηρίζει ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 28χρονη καταγγέλλουσα δεν δέχεται την απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο internet χωρίς τη θέληση της, αναφέρει σε δήλωσή της στο Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, φοβούνται για τυχόν διαρροή των δικών τους προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024