Ευαγγελισμός – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος που διασωληνώθηκε
Ο 20χρονος, που δεν είχε κάνει το εμβόλιο, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό.
Εικοσάχρονος που δεν είχε κάνει το εμβόλιο νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό λόγω κοροναϊού, ενώ οι γιατροί πήραν απόφαση να τον διασωληνώσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η κατάσταση της υγείας του 20χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Είπε στους γιατρούς ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός εισήχθη στο νοσοκομείο λέγοντας στους γιατρούς πως είναι ανεμβολίαστος κι από εκεί και έπειτα η κατάσταση του χειροτέρεψε με ραγδαίους ρυθμούς.
Το ανησυχητικό είναι ότι ο ίδιος δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, όμως αυτό δεν έφτανε για να μη διασωληνωθεί.

- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Η πληρωμένη απάντηση του Αλ. Τσίπρα στον Άδωνι και τα… λουλούδια
- «Ο παππούς μου, ο Τσαρλς Μάνσον» – Διαγενεακό τραύμα και η οδύσσεια ενός καταραμένου DNA
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442