Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος – Παναθηναϊκός 0-0

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-0

Βόλος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο Πανθεσσαλικό στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους «πράσινους» να υπερασπίζονται το 2-1 του πρώτου αγώνα και να προκρίνονται στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Βόλος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τους «πράσινους» να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού χάρη στο 2-1 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε (κυρίως) στο πρώτο μέρος, ενώ την ίδια στιγμή ο Σωκράτης Διούδης δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους Βολιώτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκρίλο στο 80′.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα τρία πρώτα λεπτά κατάφερε να δημιουργήσει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 3′, μετά από σέντρα, ο Βιγιαφάνιες έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Κότνικ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ ο τερματοφύλακας του Βόλου σταμάτησε και τον Μαουρίσιο ένα λεπτό αργότερα.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς συνέχισε να πιέζει και έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 20′. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Βόλου.

Στο 27′ ο Βέλεθ σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 35′ ο Χατζηγιοβάνης απείλησε εκ νέου χωρίς να βρει ούτε αυτή τη φορά στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τους γηπεδούχους να είναι πιο κινητικοί, χωρίς ωστόσο να απειλούν με αξιώσεις την εστία του Διούδη.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Παναθηναϊκό να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να σκοράρει. Αφού ο Γκρίλο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για τράβηγμα στον Παλάσιος στο 80′, ο Μακέντα στο 82′ αστόχησε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και δύο λεπτά αργότερα ο Μαουρίσιο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μέσα από την περιοχή.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Μπαριέντος (72’ Νίνης), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (54’ Ορός), Σοάρες (79’ Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φερνάντες, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πέρεθ, Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (87’ Βιτάλ), Μακέντα (87’ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (76’ Παλάσιος).

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024