Οι συγγενείς της ηλικιωμένης δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν πληροφορήθηκαν πως ολόκληρη την περιουσία της, κληρονόμησε...

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους, οι συγγενείς μίας 90χρονης γυναίκας από την Πάτρα όταν άνοιξαν τη διαθήκη της.

Όλη της η περιουσία περνά στην Αλβανή οικονόμο και τον σύζυγό της, οι οποίοι τη φρόντιζαν τα τελευταία χρόνια!

Οι συγγενείς, έχουν σκοπό να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διεκδικήσουν όσα άφησε η εκλιπούσα στο ζευγάρι.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα άρχισαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ανοίχτηκε η διαθήκη της 90χρονης, η οποία είχε συνταχθεί τον Αύγουστο του 2019. Ο δικηγόρος ενημέρωσε την οικογένειά της ότι σε εκείνους άφηνε… ψίχουλα, ενώ όλα τα άλλα χρήματα που υπάρχουν στον λογαριασμό της τα άφηνε σε ένα ζευγάρι Αλβανών που είχε αναλάβει να την προσέχει τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ, χρήματα που οι συγγενείς της 90χρονης θεωρούσαν ότι θα καταλήξουν στα χέρια τους, αλλά έμειναν «σύξυλοι» όταν άκουσαν τα μαντάτα.

«Έτρεμαν τα χέρια της και δεν μπορούσε» να την υπογράψει

Στη διαθήκη, σύμφωνα με το pelop.gr, αναφέρεται ότι η 90χρονη γυναίκα είχε επίγνωση της βούλησής της την ώρα που τη συνέταξε, και ότι διέθετε το μεγαλύτερο μέρος των αποταμιεύσεών της στην οικονόμο της και στον σύζυγό της, με καταγωγή από την Αλβανία, γιατί -όπως ανέφερε- τη φρόντιζαν «στας δυσμάς του βίου της».

Ωστόσο, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι στην τελευταία παράγραφο της διαθήκης αναφέρεται πως η 90χρονη δεν υπέγραψε διότι «έτρεμαν τα χέρια της και δεν μπορούσε»! Αυτό ήταν και το στοιχείο που έβαλε σε υποψίες τους συγγενείς της, οι οποίοι άστραψαν και βρόντηξαν στο άκουσμα της λεπτομέρειας αυτής, διαμηνύοντας πως θα προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης, η οποία, σημειωτέον, φέρεται ότι συντάχθηκε παρουσία τριών μαρτύρων. Μάλιστα, επισήμαναν ότι η 90χρονη θανούσα έπασχε από άνοια, για τον λόγο αυτό δεν εμπιστεύονται όσα γράφτηκαν στη διαθήκη της, με δεδομένο ότι οι ίδιοι δεν ήταν παρόντες στη σύνταξή της.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr