Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει τα σκυλιά του που πνίγονταν

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει τα σκυλιά του που πνίγονταν

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν λογάριασε το τσουχτερό κρύο, δεν λογάριασε ότι παντού υπήρχε χιόνι και όταν είδε τα σκυλιά του να έχουν πέσει μέσα στην παγωμένη λίμνη και να πνίγονται, βούτηξε και τα έσωσε.

Τον έχουμε συνηθίσει σε πολλούς και καλούς ρόλους. Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους. Τον έχουμε μάθει και για τη στάση του απέναντι στη φύση και τα ζώα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν δίστασε να βουτήξει με τα ρούχα σε μια παγωμένη λίμνη για να σώσει τα σκυλιά του που πνίγονταν.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Don’t Look Up» με πρωταγωνιστή τον Ντι Κάπριο ήταν σε εξέλιξη, όταν ο ηθοποιός με την άκρη του ματιού του είδε το ένα από τα δυο του σκυλιά να έχει πέσει σε μια παγωμένη λίμνη δίπλα από τον χώρο των γυρισμάτων.

Δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο και δεν λογάριασε ούτε το κρύο. Βούτηξε με τα ρούχα στη λίμνη και κολύμπησε μέχρι το αγαπημένο του χάσκι την Τζιλ που πνιγόταν μέσα στη λίμνη και από το κρύο δεν μπορούσε να κολυμπήσει.


Το έφερε στην όχθη και μόλις το ανέβασε και το άλλο του το σκυλί και αυτό ένα χάσκι ο Τζακ βούτηξε στα παγωμένα νερά. Ο ηθοποιός παγωμένος και βρεγμένος ξαναβούτηξε στη λίμνη να σώσει και τον Τζακ.


«Ένα από τα σκυλιά έπεσε στο νερό κι αυτός πήδηξε στην παγωμένη λίμνη, αλλά μόλις κατάφερε να βγάλει το ένα έξω από το νερό, πήδηξε μέσα και το άλλο» εξήγησε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Entertainment Weekly’s για τη νέα του ταινία, η συμπρωταγωνίστρια, Τζένιφερ Λόρενς που είδε τι είχε συμβεί.


Και λίγο αργότερο ο ίδιος ο Ντι Κάπριο περιέγραψε: «Το ένα σκυλί ξεκίνησε να γλείφει το άλλο που πνιγόταν. Και όλοι μας καταλήξαμε στη λίμνη» και συνέχισε λέγοντας ότι τα δυο του σκυλιά είναι πολύ ζωηρά.

Το έχει ξανακάνει

Ο ίδιος είπε πως δεν το πολυσκέφτηκε να βουτήξει αν και αργότερα συνειδητοποίησε τι έκανε και είπε ότι δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος να βουτήξει σε παγωμένη λίμνη, αφού ο ίδιος ζει στην Καλιφόρνια και δεν έχει συνηθίσει τέτοιες θερμοκρασίες.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντι Κάπριο βουτά στα νερά λίμνης ή θάλασσας, προσπαθώντας να σώσει μία ζωή. Το 2019 ο ίδιος βούτηξε και γλίτωσε έναν άνδρα από τον θάνατο, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα από ένα σκάφος, κοντά στη γαλλική αποικία Άγιος Βαρθολομαίος.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024