Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα βάλεις φέτος κάτω από το δέντρο

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα βάλεις φέτος κάτω από το δέντρο

Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι.

Με ποιους θα περάσετε φέτος το ρεβεγιόν; Ενήλικες ή παιδιά (ή και… μεγάλα παιδιά) έχουν όλοι ένα κοινό: το βλέμμα ενθουσιασμού όταν ανοίγουν το περιτύλιγμα των δώρων τους για να ανακαλύψουν ακριβώς αυτά που ονειρεύονταν φέτος τα Χριστούγεννα. Και δεν χρειάζετε να δαπανήσετε ώρες επί ωρών για να απολαύσετε αυτή την υπέροχη έκφραση. Στους διαδρόμους και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Public θα βρείτε ακριβώς αυτά που ταιριάζουν στον καθένα τους, όποια και αν είναι τα ενδιαφέροντά τους. Αυτά είναι μερικά από τα δικά μας αγαπημένα.

Smartphone Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 256GB – Phantom Black

Η κύρια οθόνη του Ζ Fold 3 είναι 7.6″ Dynamic AMOLED 2X 120Hz με ανάλυση QXGA+(2208×1768). Η 2η οθόνη είναι 6.2″Dynamic AMOLED 2X 120Hz (2268×832). Έρχεται με πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 888 , ο οποίος σε συνδυασμό με τα 256 GB αποθηκευτικού χώρου και τα 12 GB μνήμης RAM θα σου προσφέρουν υψηλές ταχύτητες και ομαλή απόδοση σε απαιτητικό multitasking, παιχνίδια ακόμα και με live streaming ταυτόχρονα. Το Fold 3 διαθέτει σύστημα 5 καμερών: τρείς φακούς 12MP & 12MP & 12MP στο πίσω μέρος και δύο 10MP & 4MP στο μπροστινό μέρος και το εσωτερικό (κάτων από την οθόνη), για να μην έχεις περιορισμούς στον τρόπο που βγάζεις φωτογραφίες, selfies και βίντεο.

Ακουστικά Κεφαλής Marshall Major IV

Άκου παντού την μουσική σου με τα ακουστικά κεφαλής Marshall Major IV. Τα μοντέρνα ακουστικά της Marshall αποδίδουν κάθε ήχο και κάθε νότα με μεγάλο βάθος και ισορροπία. Με ιδανικά τοποθετημένα μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών σου και ενισχύουν την ηχομόνωση, θα ακούς μόνο τις δονήσεις της μουσικής. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και καλώδιο jack 3.5mm για ενσύρματη χρήση, όπως και καλώδιο φόρτισης micro USB.

Ultimate Sinatra

To πιο πλήρες Best Of για την πιο αναγνωρίσιμη φωνή στην ιστορία της μουσικής.

 Το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι

Ο Γου είναι το λατρεμένο λούτρινο γουρουνάκι του Τζακ. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, συμπαραστάτης στα καλά και στα κακά. Μια Παραμονή Χριστουγέννων, όμως, κάτι τρομερό συμβαίνει: ο Γου χάνεται. Έτσι ο Τζακ παρέα με το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι, τον αχώνευτο αντικαταστάτη του Γου, θα ταξιδέψουν στη μαγική Χώρα των Χαμένων όπου θα ζήσουν απίθανες περιπέτειες.

5 νύχτες μέχρι τα Χριστούγεννα

Πέντε βραδιές ακόµα! Ήµουν καλό παιδί, κι ο Αϊ-Βασίλης σίγουρα και φέτος θε να ’ρθει. Ο ενθουσιασμός και η γλύκα της προσμονής της πιο μαγικής νύχτας του χρόνου ζωντανεύουν μέσα από το γεμάτο χιούμορ κείμενο του βραβευμένου με Emmy και Grammy Τζίμι Φάλον και την υπέροχη εικονογράφηση του Ριτς Ντις.

Τσάντα Πλάτης American Vintage Cordura Army

Μπροστινή τσέπη με κουμπιά, κεντρική θήκη με διπλά εξωτερικά κουμπιά και εσωτερικό σούρωμα, πλευρικό αδιάβροχο φερμουάρ με κλιπ ασφαλείας που παρέχει εύκολη πρόσβαση στη κύρια θήκη, Εσωτερικές ασυμμετρες τσέπες με φερμουάρ για μικροαντικείμενα.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ AZUL

Γίνετε μέλος της σπουδαιότερης ομάδας Κρυπτογράφησης στον κόσμο! Η αποστολή σας: Να μεταδώσετε μυστικούς κωδικούς στους συμπαίκτες σας χωρίς να αφήσετε την αντίπαλη ομάδα να τους υποκλέψει.

Ημερολόγιο Legami 2022 12Μ Ημερήσιο Small Lemon

Προγραμματίστε τις μέρες σας με στυλ, με το ημερήσιο ημερολόγιο Legami. Το ημερολόγιο 12 μηνών, Legami, έχει μια εξαιρετικά πρακτική διάταξη. Μπορείτε να σημειώνετε με ευκολία τις ιδέες, τα ραντεβού σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να θυμάστε. Είναι η ιδανική πρόταση για εσάς που θέλετε να κρατάτε καθημερινά οργανωμένες σημειώσεις.

Nintendo Switch Neon Red/Neon Blue & Mario Kart 8 Deluxe (Κωδικός) & 3 Μήνες Συνδρομή Nintendo Switch Online

Παραδοσιακό gaming. Παντού. Γνώρισε το Nintendo Switch 2019, την νέα, επαναστατική κονσόλα της Nintendo που συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ σου με την ευκολία του φορητού gaming, δίχως να θυσιάζει την εργονομία, την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών. Με το Nintendo Switch 2019, μπορείς να απολαύσεις τίτλους κάθε είδους που σημάδεψαν το gaming και την Nintendo ανά τα χρόνια, σε όλη την «τηλεοπτική» τους δόξα από τον καναπέ σου, με το χειριστήριό σου.

Πικάπ Crosley Cruiser Deluxe- Μαύρο

Το Deluxe Cruiser περιλαμβάνει Bluetooth και Pitch Control ώστε να συνδέεις ασύρματα το πικάπ σου με τις άλλες Bluetooth συσκευές σου και να μεταφέρεις τη μουσική σου ασύρματα! Είναι αυτοενισχυόμενο και διαθέτει έξοδο RCA για να μην απαιτείται ενισχυτής για την ακρόαση των αγαπημένων σου δίσκων! Διαθέτει 3 ταχύτητες αναπαραγωγής 33 1/3 /45 /78 RPM

Αν εμείς διαλέξαμε δέκα αγαπημένα, το Public συγκέντρωσε αμέτρητες επιλογές δώρων για να γίνουν ακόμη πιο μαγικά τα φετινά σας Χριστούγεννα. Smartphones, βιβλία, παιχνίδια, wearables αλλά και είδη gaming που μπορείτε να αποκτήσετε στα φυσικά καταστήματα, αλλά και μέσα από το public.gr θα γεμίσουν χαμόγελα το ρεβεγιόν και θα κάνουν ακόμη πιο γιορτινή την πιο όμορφη νύχτα του χρόνου. Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι.

Sports in

Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Ελ Αραμπί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024