Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Voice - Εντυπωσιακή έναρξη του μεγάλου τελικού - Ποιοι είναι οι οκτώ φιναλίστ

The Voice – Εντυπωσιακή έναρξη του μεγάλου τελικού – Ποιοι είναι οι οκτώ φιναλίστ

Οι παίκτες του σημερινού τελικού καρδιοχτυπούν για το ποιος θα ακούσει στο τέλος το όνομά του και θα πάρει το μεγάλο έπαθλο

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του The Voice και οι τέσσερις κριτές έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή του μουσικού ριάλιτι.

Οι παίκτες του σημερινού τελικού καρδιοχτυπούν για το ποιος θα ακούσει στο τέλος το όνομά του και θα πάρει το μεγάλο έπαθλο.

Ο σημερινός τελικός του Τhe Voice ξεκίνησε πιο λαμπερά από ποτέ, με τους coaches να δηλώνουν πολύ συγκινημένοι για την πορεία των παικτών από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Το σήμα της έναρξης έδωσε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αρχικά ανέφερε την διαδικασία, που επρόκειτο να τηρηθεί στον τελικό, για να βγει ο μεγάλος νικητής του The Voice.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι είναι οκτώ και οι γραμμές είναι ανοιχτές για εκείνους. Μέχρι και την λήξη των εμφανίσεών τους, οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές, και έπειτα θα κλείσουν, για να υπάρξει το πρώτο αποτέλεσμα.

Αυτό θα κρίνει ποιοι τέσσερις φιναλιστ θα είναι εκείνοι, που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Έπειτα από νέα ψηφοφορία ανάμεσα στους τέσσερις, θα παραμείνουν οι δυο τελικοί φιναλίστ, από τους οποίους θα κριθεί και το αποτέλεσμα του νικητή.

Σημειώνεται πως οι φιναλιστ που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό είναι: Ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκόκοκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024