Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor - Τι κάνουν σήμερα οι προηγούμενοι νικητές;

Survivor – Τι κάνουν σήμερα οι προηγούμενοι νικητές;

Όλοι τους έχουν κερδίσει φήμη και χρήματα, αλλά πού είναι σήμερα;

Η νέα σεζόν του Survivor είναι γεγονός, ενώ ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των Διάσημων με ονόματα που είχαν ακουστεί αλλά και πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Θελήσαμε να θυμηθούμε τι κάνουν σήμερα οι 4 προηγούμενοι νικητές του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όλοι τους έχουν κερδίσει φήμη και χρήματα, αλλά πού είναι σήμερα;

Γιώργος Αγγελόπουλος

Αναμφισβήτητα ο πρώτος νικητής από την ομάδα των Μαχητών, δηλαδή των απλών ανθρώπων που δεν ανήκουν στην κατηγορία των celebrities. Διάσημος έγινε αργότερα αφού βγήκε από το παιχνίδι. Απέκτησε χιλιάδες followers στο Instagram μετά τη νίκη του στο Survivor 2017. Υπέγραψε συμβόλαια και εμπορικές συμφωνίες, ενώ εξέδωσε και την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου». Σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζει να πηγαινοέρχεται στην αγαπημένη του Σκιάθο, ασχολείται με τα watersports ενώ ενισχύει τη φιλανθρωπική του δράση μέσα από το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» που μάχεται ενάντια στην παιδική κακοποίηση.

Ηλίας Γκότσης

Γυμνασμένος και γοητευτικός ο Ηλίας Γκότσης κέρδισε το Survivor 2018. Μετά τη νίκη του, τον κέρδισε η τηλεόραση. Τον Ιούνιο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open. οπότε παρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι-not». Από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτος ξεκίνησε να παρουσιάζει και πάλι μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Μεσημέρι #yes». Σήμερα ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, την γυμναστική, ενώ είναι προπονητής σε μεγάλο γυμναστήριο στο Νέο Ψυχικό.

Κατερίνα Δαλάκα

Η μοναδική μέχρι στιγμής γυναίκα νικήτρια σε ελληνικό Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα νίκησε το reality του 2019. H Ελληνίδα αθλήτρια στίβου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με τις επιδόσεις, την τέλεια φυσική της κατάσταση και την τεράστια σωματική αντοχή της. Είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από το 2008 έως σήμερα, ενώ η σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα media. Πρόσφατα έζησε μια μεγάλη απώλεια στη ζωή της αφού «έχασε» τον παππού της. «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε παππού μου. Σ’ αγαπώ», έγραψε η ίδια στο Instagram με τους followers να της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Σάκης Κατσούλης

Ο νικητής του Survivor 2021 έχει πλέον έντονη επιχειρηματική δράση. Ο ίδιος έχει συζητηθεί πολύ για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η ιστορία τους άλλωστε ξεκίνησε πριν από τη συμμετοχή τους στο reality. Εκείνη είχε μπει στο Survivor από την αρχή, ο Σάκης Κατσούλης θα πήγαινε λίγες μέρες αργότερα… Σήμερα, εξακολουθούν να είναι αχώριστοι. «Το Survivor έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθουμε ξανά κοντά με τη Μαριαλένα. Προσπάθησα πάρα πολύ για να είμαστε ξανά μαζί, από το πρώτο διάστημα. Προσπαθούσα σχεδόν έξι μήνες για να γίνουμε ζευγάρι» είπε ο ίδιος πρόσφατα στην εκπομπή Status σε συνέντευξη που προβλήθηκε από το «Super Κατερίνα»..

Πηγή: okmag.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024