Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ξέσπασε για τη στάση του παρουσιαστή η πρώην σύντροφός του

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ξέσπασε για τη στάση του παρουσιαστή η πρώην σύντροφός του

Η 30χρονη που είχε πέσει θύμα revenge porn από τον πρώην συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα μίλησε για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την ίδια, ακόμα και τώρα που αποκαλύφθηκε ό, τι έγινε.

Την πολύ άσχημη κατάσταση την οποία βιώνει ακόμα και τώρα κατήγγειλε για μια ακόμα φορά η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ θυμίζουμε ότι η δικηγόρος της ανακοίνωσε ότι γίνεται προσπάθεια αποκάλυψης της ταυτότητάς της.

«Δεν μπορώ να κάνω μία φυσιολογική σχέση. Δεν ήθελα να το πιστέψω όταν με ενημέρωσε μία φίλη μου, η οποία έτυχε να δει ένα βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε. Και δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν δε με αναγνώριζε αυτή η φίλη μου. Προφανώς θα συνέχιζα τη ζωή μου, χωρίς να ξέρω ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές μου στιγμές για τα οποία δεν είχα δώσει ποτέ τη συναίνεσή μου», είπε η 30χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Για τη νυν στάση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η κοπέλα αναφέρθηκε και στη νυν στάση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για την εμετική δράση του. «Βέβαια ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι πολύ καλύτερα από εμένα, αφού βγαίνει και τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα», δήλωσε η 30χρονη στην εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος – Σοκαρισμένοι φίλοι και συνεργάτες που μίλησαν στο MEGA

Πώς γνωρίστηκαν

«Πάντα μου άρεσαν οι Ράδιο Αρβύλα, ήμουν φαν της εκπομπής και θα σας πω ότι είχα μία ιδιαίτερη συμπάθεια για το πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, για τον οποίο ήξερα ότι ήταν φιλόζωος, αλλά και γενικά έδειχνε αξιοπρεπέστατος. Έτσι του ζήτησα και βγήκαμε μία φωτογραφία», αποκάλυψε η κοπέλα.

Για το γιατί έδωσε τέλος στη σχέση τους, είπε:  «Δεν άντεχα άλλο τον τρόπο ζωής του και τα διάφορα πράγματα που ήθελε στον ερωτικό τομέα, που εγώ δε μπορούσα να υποστηρίξω. Ήδη εξανάγκαζα τον εαυτό μου να κάνει πράγματα που δεν ήθελα, αφού εκείνος ζητούσε μια ερωτική ζωή στα πρότυπα των πορνογραφικών ταινιών που παρακολουθούσε και εν τέλει έφτασα σε ένα σημείο όπου έχασα τον εαυτό μου και είπα: δεν γίνεται να συνεχίσει κάτι τέτοιο».

Εντόπισε νέο βίντεο μετά την πρώτη μήνυση

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εντόπισε κι άλλο βίντεο αφού είχε καταθέσει την πρώτη μήνυση. Αναλυτικότερα, η νεαρή κοπέλα εντόπισε το τέταρτο βίντεο τον Απρίλιο του 2019. Τότε κατέθεσε νέα μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου, προκειμένου στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, να συλληφθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Μάλιστα, ζήτησε να κατασχεθούν ως αποδεικτικά στοιχεία μία μαύρη βιντεοκάμερα, το iphone και τρεις υπολογιστές Apple που η νεαρή κοπέλα γνώριζε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διέθετε.

Υλικό και από πολλές άλλες γυναίκες

Με βάση όσα δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα«, ύστερα από έρευνα που έκανε η 30χρονη στους λογαριασμούς όπου φαίνεται να διαχειρίζεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εντόπισε βίντεο που είχαν ανέβει από το 2011, ενώ υπήρχε υλικό και από άλλες γυναίκες. Μάλιστα, με μία την οποία αναγνώρισε, επικοινώνησε για να μάθει αν ήθελε και εκείνη να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Η νεαρή κοπέλα είπε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την προσέγγισε για να τα βρουν εξωδικαστικά, αλλά η ίδια συνειδητοποίησε πως «προσπάθησε να με ξεγελάσει πάλι».

«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγισε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέματα όπως αποδείχτηκε. Με προσκάλεσε στην Αλόννησο το περασμένο καλοκαίρι για να το λύσουμε, γιατί το είχε μετανιώσει όπως μου έλεγε. Εγώ πήγα γιατί ήθελα να καταλάβει πόσο σημαντικό λάθος ήταν αυτό το οποίο έκανε και ήθελα πραγματικά να είχε μετανιώσει», περιέγραψε.

Η συνάντηση στην Αλόννησο με τη νυν σύζυγο του Παναγιωτόπουλου

«Εκεί γνώρισα και την κοπέλα που παντρεύτηκε τώρα και την είχα προειδοποιήσει (…). Ήθελα πραγματικά να του δώσω μία ευκαιρία αλλά μόνο αν είχε μετανιώσει πραγματικά. Ωστόσο, προσπάθησε να με ξεγελάσει και πάλι, οπότε μόλις είδα τη νέα κοπέλα το κατάλαβα. Αυτός ο άνθρωπος έχει μία ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο όπως σας προανέφερα, με έκανε να δώσω τέλος σε αυτή τη σχέση», σημείωσε.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024