Όταν δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής των ιδιωτών γιατρών σε εμβολιασμούς κατ΄οίκον η κ. Γαρυφαλλιά από τη Ζαγορά Πηλίου ζήτησε από τους συγγενείς της να εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού

Η κ. Γαρυφαλλιά ζει στη Ζαγορά Πηλίου και είναι 106 ετών. Οι μόνοι άνθρωποι που έρχεται σε επαφή είναι οι οικείοι της οι οποίοι είναι όλοι εμβολιασμένοι. Ωστόσο, μόλις δόθηκε η δυνατότητα κάποιος γιατρός να την επισκεφθεί στο χωριό της για να την εμβολιάσει, η κ. Γαρυφαλλιά δήλωσε συμμετοχή.

Όταν τα παιδιά της ενημερώθηκαν ότι άνοιξε η πλατφόρμα των ιδιωτών γιατρών, οι οποίοι μπορούν να εμβολιάσουν κατ’ οίκον, η επιθυμία της κυρίας Γαρυφαλλιάς από την Ζαγορά έγινε πραγματικότητα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Έτσι η κ. Γαρυφαλλιά είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία που έχει εμβολιαστεί στην Ελλάδα.

Ο γιατρός αφού εξέτασε την υπερήλικη γυναίκα, διαπίστωσε ότι μπορεί να εμβολιαστεί, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

Θέλω να βγω νικήτρια και στη μάχη απέναντι στον κοροναϊό

Έτσι σήμερα είναι το δεύτερο 24ωρο μετά το εμβόλιο και όλα πάνε κατ ευχήν.

Η Γαρυφαλλιά γεννημένη στις 3 Φεβρουαρίου του 1916 στην Ζαγορά Πηλίου, είπε στα παιδιά της ότι έζησε τόσους πολέμους που και από αυτόν θέλει να βγει νικήτρια, εάν τύχη και κολλήσει, αφού γνωρίζει πως μεταδίδεται ο ιός μέσω της τηλεόρασης που παρακολουθεί.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr