Πήλιο – 32χρονη ζήτησε βοήθεια από 66χρονο και αυτός τη βίασε
Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί
Βιασμό κατήγγειλε σε βάρος της μια 32χρονη γυναίκα σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου, από έναν 66χρονο άνδρα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η 32χρονη γυναίκα φέρεται να βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης, όπου ήταν με τον φερόμενο ως δράστη, στη συνέχεια έφυγε, μάλλον χάθηκε και κάλεσε τηλεφωνικά τον 66χρονο, ο οποίος πήγε και τη βρήκε με αυτοκίνητο.
Η γυναίκα, σύμφωνα με το magnesianews.gr, κατήγγειλε ότι ο άνδρας ασέλγησε σε βάρος της και τη βίασε με τα δάχτυλά του .
Μάλιστα, έκανε καταγγελία στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, που κάνει την προανάκριση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάστηκε και από γιατρό.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί.
- Η ποικιλία στην άκσηση «χαρίζει» χρόνια ζωής
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια
- Βροχές και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442