Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας - Εάν ο Μητσοτάκης κάνει εκλογές θα φορέσω γραβάτα και θα αγοράσω κοστούμι

Τσίπρας – Εάν ο Μητσοτάκης κάνει εκλογές θα φορέσω γραβάτα και θα αγοράσω κοστούμι

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εκρηκτική συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, μιλώντας στους δημοσιογράφους στοιχημάτισε για την προκήρυξη των εκλογών από τον πρωθυπουργό με υπόσχεση... για γραβάτα και κοστούμι

Σε κλίμα έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή, με τον Αλέξη Τσίπρα να ζητάει για πρώτη φορά μετά από 27 μήνες εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του τόνισε για ακόμα μία φορά ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι πειρασμός να προκηρύξει εκλογές «για να δει τον πανικό» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση μιλώντας στους δημοσιογράφους, σχολίασε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός βάζοντας ένα ακόμα στοίχημα. «Εάν ο Μητσοτάκης κάνει εκλογές εγώ θα βάλω γραβάτα και θα αγοράσω κουστούμι».

Η ιστορίας της γραβάτας

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ενδυματολογικές επιλογές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, γίνονται «πολιτικό» θέμα. Ο ίδιος είχε υποσχεθεί το 2015 ότι θα φορέσει γραβάτα μόνο όταν κουρέψει το χρέος. Από τότε του είχε δωρίσει μια γραβάτα ο Ματέο Ρέντσι, ενώ με χιουμοριστική διάθεση ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε προσπαθήσει να του «βάλει» μία γραβάτα στις 22 Μαΐου του 2015.

Τρία χρόνια αργότερα, τον Ιούνη του 2018, εμφανίστηκε με κόκκινη γραβάτα σε ομιλία του στο Ζάππειο μετά τη συμφωνία με το Eurogroup. Όπως είχε τότε πει το χρέος είχε καταστεί βιώσιμο και ήρθε το τέλος των μνημονίων.

Τέσσερα χρόνια μετά το στοίχημα της γραβάτας επαναλαμβάνεται αν και με άλλο περιεχόμενο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024