Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ηράκλειο όταν ένα ζευγάρι «έφυγε» από κοροναϊό με διαφορά μόλις λίγων ωρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν μία 68χρονη παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές από τον κοροναϊό και χάνει τη μάχη με τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.
Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιείται η κηδεία της άτυχης γυναίκας χωρίς την παρουσία του 72χρονου συζύγου της καθώς και ο ίδιος νοσούσε από τον ιό.
Ωστόσο, ο 72χρονος λίγη ώρα μετά την κηδεία «παραδίδεται» και αυτός στον κοροναϊό αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ήταν ανεμβολίαστοι ωστόσο η μάχη που έδωσαν – αν και άνιση – ήταν γενναία.
Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του ζευγαριού που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τη μητέρα και τον πατέρα τους.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων