Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού-Πρωτόγνωρες καταστάσεις

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού-Πρωτόγνωρες καταστάσεις

Αδιάκοπη μαίνεται η κόντρα μεταξύ του Δημάρχου Διστόμου-Αράχοβας-Αντικύρων και της διαχειρίστριας εταιρίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού όπως σας ενημερώνουμε τις τελευταίες δυο ημέρες. Αυτή την φορά ο Δήμαρχος Ιωάννης Σταθάς απευθύνει κάλεσμα σε φορείς και επιχειρηματίες του Δήμου, ώστε να δώσουν το παρών το απόγευμα στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχοβας και να συζητήσουν για το φλέγον θέμα των ημερών, τον νέο τιμοκατάλογο των υπηρεσιών του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Ενώ το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού είναι έτοιμο να υποδεχθεί – μετά από 2 χρόνια – ξανά επισκέπτες, άλλο ένα επεισόδιο της διαμάχης μεταξύ της ΕΤΑΔ και του Δήμου έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα. Αφορά την πρόσκληση του Δημάρχου, Ιωάννη Σταθά σε φορείς και επιχειρηματίες του Δήμου να συγκεντρωθούν σήμερα στο λαογραφικό μουσείο της Αράχοβας για να συζητήσουν αλλά και να λάβουν αποφάσεις αναφορικά με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών του Χιονοδρομικού Κέντρου, που αποτέλεσε τον λόγο για τον οποίο αντέδρασε ο Δήμαρχος.

Τόσο το Χιονοδρομικό Κέντρου Παρνασσού, όσο και τα υπόλοιπα της χώρας, τα 2 χρόνια της πανδημίας υπολειτούργησαν ή δεν λειτούργησαν καθόλου και η έναρξη της φετινής σεζόν, σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα για πολλούς εργαζομένους  αλλά και εκατοντάδων επιχειρήσεων που εμπλέκονται έμμεσα με τον χειμερινό τουρισμό.

Τα προηγούμενα 2 «επεισόδια» της διαμάχης μπορείτε να τα διαβάσετε στα ακόλουθα link:

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού-Διαφωνεί με τον τιμοκατάλογο ο Δήμαρχος Αράχοβας

Παρνασσός-Μπλόκο στα εκχιονιστικά προς το Χιονοδρομικό-Κίνδυνος να χαθεί η σεζόν

Η επιστολή πρόσκληση του Δημάρχου ακολουθεί:

Πρόσκληση

Κατόπιν των απαράδεκτων ανακοινώσεων της ΕΤΑΔ, παραμονές της έναρξης λειτουργίας Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, που αφορούν τον τιμοκατάλογο για την σεζόν 2021-2022 για την πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, οι οποίες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επαγγελματίες της περιοχής (ξενοδόχους, επαγγελματίες εστίασης, σχολές σκι κ.λ.π.), στους αθλητές – συλλόγους χιονοδρομίας αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής, λόγω ότι αν παραμείνουν οι ανωτέρω τιμές, θα υπάρξει μεγάλη μείωση του τουρισμού στην περιοχή.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχοβας, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την αντιμετώπιση του ανωτέρω προβλήματος που έχει δημιουργηθεί για τον τιμοκατάλογο του ΧΚΠ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Στην συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας

Ιωάννης Σταθάς

Sports in

Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Ελ Αραμπί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024