Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις τις σκούπες SE!

Οι SE είναι οι κορυφαίες 3 σε 1 μηχανές πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών της Kärcher ιδανικές για χαλιά, μοκέτες,  καναπέδες, ταπετσαρίες, καθίσματα αυτοκινήτου αλλά και δάπεδα!

Με μια σκούπα SE δεν χρειάζεται να «σηκώσεις» τα χαλιά από το σπίτι, ούτε να τα στείλεις για καθάρισμα γιατί μπορείς να τα πλένεις άψογα, επιτόπου!

Τα χαλιά αποτελούν εστία μικροβίων και βρωμιάς και επειδή οι ρύποι φτάνουν μέχρι βαθιά μέσα στις ίνες τους, δεν είναι πάντα εμφανές ότι χρειάζονται καθάρισμα. Γι’ αυτό, ο τακτικός καθαρισμός των χαλιών συμβάλλει στη διατήρηση της καλής τους κατάστασης.

Είτε λοιπόν θέλεις να καθαρίζεις τα χαλιά σου συχνά, είτε απλά, μια φορά το χρόνο, η μηχανή πλύσης-απόπλυσης SE είναι η λύση που ψάχνεις!

.

Σε συνδυασμό επίσης με εξειδικευμένα καθαριστικά, μπορείς να επιτύχεις βαθύ καθαρισμό των ινών του χαλιού, με τον πιο οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο, χωρίς να πας πουθενά, από την άνεση του σπιτιού σου!

.

Μια SE όμως δεν αρκείται μόνο στο χαλί ή στη μοκέτα σου.

Με τη χρήση ειδικών αξεσουάρ αναλαμβάνει τον βαθύ καθαρισμό υφασμάτινων επιφανειών, όπως ο καναπές, η ταπετσαρία, αλλά και το κάθισμα του αυτοκινήτου σου.

.

Επιπλέον, οι SE χρησιμοποιούνται ακόμα και για τον καθαρισμό των δαπέδων γιατί λειτουργούν και ως σκούπες αναρρόφησης στερεών, αλλά και υγρών ρύπων. Σκόνη, πεσμένα υπολείμματα φαγητού, κομμάτια από σπασμένο γυαλί, ξύλο, ή μέταλλο, δεν είναι πια πρόβλημά σου, αλλά πρόβλημα της SE που αναλαμβάνει να τα απομακρύνει με μια κίνηση!

.

Μάθε περισσότερα για τις SE εδώ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr