Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαζί στο σπίτι – Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλη την οικογένεια

Μαζί στο σπίτι – Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλη την οικογένεια

Τα βράδια των γιορτών θα γεμίσουν ποιοτική ψυχαγωγία

Οι μέρες των Χριστουγέννων δεν είναι μόνο τα ρεβεγιόν, τα δώρα και τα φωτάκια. Πάνω και πρώτα από όλα, είναι οι στιγμές που περνάμε μαζί με την οικογένειά μας. Και πολλές από αυτές, για άλλη μια χρονιά, θα μας βρουν αγκαλιά στον καναπέ, ψάχνοντας για την καλύτερη επιλογή ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Αν δεν έχετε έτοιμη τη λίστα του χριστουγεννιάτικου binge-watching, κάτι μας λέει ότι ο πλούσιος κατάλογος της COSMOTE TV, που ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της, έχει όλα όσα ψάχνετε – κι ακόμη περισσότερα.

Αυτά που αγαπάμε κι εκείνα που θα αγαπήσουμε

Μέχρι και την Κυριακή 2/1, το COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, το χριστουγεννιάτικο pop-up κανάλι που έχει γίνει θεσμός, θα προβάλλει καθημερινά back-2-back τρεις ταινίες εορταστικού περιεχομένου. Ρομαντικές ιστορίες στο χιόνι, κλασικές, αγαπημένες ταινίες που μας κάνουν να νιώθουμε θαλπωρή ήδη από τους τίτλους της αρχής, διάσημοι ηθοποιοί σε ρόλους που έγραψαν ιστορία και ταινίες που μπορούμε να απολαύσουμε μαζί με τα παιδιά μας, κάνουν την καλύτερη περίοδο της χρονιάς να λάμπει ακόμη περισσότερο.

Ανάμεσα στις νέες χριστουγεννιάτικες κυκλοφορίες συναντάμε και κάποιους τίτλους που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Την Τρίτη 14/12 στις 22:30 συντονιζόμαστε για την Α’ προβολή της ξεκαρδιστικής κωμωδίας Blending Christmas, με τη Χέιλι Νταφ και τις μάλλον ατυχείς διακοπές της με τον σύντροφό της, εξαιτίας της απρόσμενης εμφάνισης των συγγενών τους, ενώ στις 17 Δεκεμβρίου, στις 22:30 δεν θα χάσουμε το Once upon a main street. Και ανήμερα των Χριστουγέννων, όλη η οικογένεια μαζεύεται μπροστά στην τηλεόραση στις 22:30 για να απολαύσει το Feliz NaviDad.

Χωρίς αυτές δεν νιώθουμε Χριστούγεννα

Δεν θα ήταν Χριστούγεννα χωρίς το αριστουργηματικό It’s A Wonderful Life του Φρανκ Κάπρα (Παραμονή Χριστουγέννων, 24/12, στις 22:30) και την εμβληματική Μελωδία της Ευτυχίας (Χριστούγεννα, 25/12 στις 19:30).

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα μας βρει να γελάμε με την κομεντί Last Holiday με την Κουίν Λατίφα (Παρασκευή 31/12 στις 22:30), ενώ με το νέο έτος θα ταξιδέψουμε στη γιορτινή Νέα Υόρκη, όπου διαδραματίζεται η λατρεμένη ρομαντική κομεντί Έρωτας Μετ’ εμποδίων με την Κέιτ Μπέκινσεϊλ και τον Τζον Κιούζακ (Σάββατο 1/1 στις 22:30.

Ταινίες που θα ξαναβλέπουμε για πάντα

Κι επειδή το εορταστικό χουζούρι θέλει και τη νοσταλγία του, δεν θα παραλείψουμε να χαζέψουμε και όλες εκείνες τις ταινίες που θα είναι για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μας. Την Πρωτοχρονιά, το θρυλικό Pretty Woman με τη Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ θα μας κάνει να γελάσουμε και να συγκινηθούμε από τις 20:30, ενώ την Κυριακή 26/12 θα ποντάρουμε στη δράση και στο Mission: Impossible με τον Τομ Κρουζ, που θα προβληθεί στις 20:30.

Την Πέμπτη 16/12, στο οσκαρικό Ford V Ferrari, με τους Μαντ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά από τις 19:50, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όσο η βασιλόπιτα θα ψήνεται στον φούρνο, εμείς θα παρακολουθούμε την τελευταία πράξη της προσπάθειας των Εκδικητών της Marvel να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο σύμπαν στο Avengers: Endgame (31/12 στις 19:20).

Ένα δώρο για πριγκιπόπουλα

Φέτος, στην COSMOTE TV κάνει την εμφάνισή του κι ένα ακόμη pop-up κανάλι, που είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τα παιδιά μας. Από την παραμονή των Χριστουγέννων και κάθε μέρα από τις 9 το πρωί, οι αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney θα παρελαύνουν από την οθόνη μας και τα μικρά μας δεν θα ξέρουν τι να διαλέξουν. Και ας το παραδεχτούμε: η είδηση ότι οι δημοφιλέστεροι τίτλοι της Disney (μεταγλωττισμένοι ή με υπότιτλους) θα είναι διαθέσιμοι καθημερινά, κάθε άλλο παρά ασυγκίνητους αφήνει κι εμάς τους ενήλικες.

Η Ποκαχόντας, η Πεντάμορφη και το Τέρας, η Μικρή Γοργόνα, η Χιονάτη και η Επτά Νάνοι, η Ωραία Κοιμωμένη, η Σταχτοπούτα, αλλά και πολλές πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του εμβληματικού studio, όπως το Frozen, η Maleficent, το Brave, το Μαλλιά Κουβάρια, η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος και αμέτρητοι ακόμη τίτλοι, υπόσχονται μέρες αγνής οικογενειακής διασκέδασης.

Ό,τι θελήσουν, όποτε το θελήσουν

Κι επειδή αυτές οι μέρες ανήκουν πάντα στα παιδιά, η COSMOTE TV έχει διασφαλίσει ότι ανά πάσα στιγμή θα έχουν ακριβώς αυτό που θέλουν να παρακολουθήσουν. Η πλατφόρμα έχει εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το on demand περιεχόμενο με αγαπημένους ήρωες της Disney και όχι μόνο, ώστε τα μικρά μας να μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειές τους όπου και όποτε επιθυμούν, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, χρησιμοποιώντας την on demand υπηρεσία της COSMOTE TV.

Ολόφρεσκα επεισόδια δημοφιλών σειρών του Disney Channel και Disney Junior, όπως Mickey Mouse Funhouse, Spidey And His Amazing Friends, Gabby Duran, Marvel’s Spider-Man, Miraculous, κ.ά. θα είναι στη διάθεσή της οικογένειάς μας όποτε τα θελήσουμε. Και πρόκειται για ένα δώρο που θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε ακόμη και μετά το πέρας των Χριστουγέννων, αφού θα ανανεώνονται κάθε μήνα, εξάπτοντας τη φαντασία των παιδιών μας και ανοίγοντας μπροστά τους έναν κόσμο γεμάτο γέλιο, περιπέτεια και παιχνίδι.

Όλο το παιδικό περιεχόμενο της COSMOTE TV – που ήταν εξαιρετικά πλούσιο και πριν από αυτές τις γιορτινές προσθήκες – προσφέρεται δωρεάν μέσα από την on demand υπηρεσία της. Έτσι, όποτε κι αν το θελήσουν, τα παιδιά μας μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους εκπομπή ανάμεσα σε περισσότερες από 400 ώρες premium περιεχομένου τον χρόνο, από το δημοφιλές παιδικό κανάλι Nickelodeon (Nick+) και 550 επεισόδια από 47 σειρές του ducktv.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024