Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε ότι ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο από τις ιδιωτικές τους στιγμές, χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό.

Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα.

Η δικηγόρος της κα Σταύρουλα Αντιγόνη Πριλή μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε σχετικά: «Η κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση εδώ και καιρό για αυτό που της συνέβη. Θεωρώ ηθικά και αντικειμενικά ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την σοβαρότητα και ταυτόχρονα την λεπτότητα της κατάστασης. Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να δημοσιοποιούνται προσωπικές στιγμές με ένα τέτοιο τρόπο σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, μη ελέγξιμο»

Δεν έχει υπάρξει δικαστική απόφαση

Σύμφωνα με την κα. Πριλή δεν έχει υπάρξει κάποια δικαστική απόφαση. «Υπάρχει προσδιορισμένη δικάσιμος και είναι σε εκκρεμότητα η ποινική δικογραφία η οποία έχει σχηματιστεί από τον κ. Εισαγγελέα  Πρωτοδικών. Έχει υποβληθεί μήνυση από την εντολέα μου  με περιστατικά που αφορούν την προσωπική της ζωή και εμπλέκεται και ο καταγγελλόμενος. Η κοπέλα εκτιμώ πως έχει πει όλη την αλήθεια και περνάει δύσκολα αυτή τη στιγμή γιατί το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση. Υπήρχε προσωπική-ερωτική σχέση μεταξύ αυτών των δύο ανθρώπων στο παρελθόν και εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τέτοια διαρροή προσωπικών στοιχείων και από εκεί ξεκινούν τα επίμαχα περιστατικά .Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και τώρα με τη διάδοση του Διαδικτύου και των social media, δυστυχώς  παρατηρούνται κι άλλα τέτοια φαινόμενα και θα πρέπει να μας απασχολήσει κοινωνικά, νομικά και ηθικά . Και αυτό διότι δεν μπορεί να βγαίνουν στη δημοσιότητα προσωπικές στιγμές που είχε κάποτε κάποιος και να παίρνουν τέτοια έκταση,  χωρίς και τα 2 εμπλεκόμενα  στις στιγμές αυτές  πρόσωπα να το γνωρίζουν και να το επιθυμούν» επισημαίνει η κα Πριλή.

«Ζητώ συγγνώμη δημοσίως, έκανα μία απαράδεκτη πράξη»

Σημειώνεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του και την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα, προέβη σε μια γραπτή δήλωση ζητώντας «συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς του» από το πρόσωπο που προσέβαλε αλλά και από τους συναδέλφους του στην εκπομπή που συμπαρουσίαζε, οι οποίοι, όπως αναφέρει, δεν είχαν γνώση για την υπόθεσή του.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr