Κίνηση στους δρόμους – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα [Χάρτης]
Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό
-
Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
-
Ληστής εισέβαλε με μπαλτά σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών - Άρπαξε 12.000 ευρώ
-
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις;
-
Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
Με πολλά προβλήματα διεξάγεται, το πρωί της Τρίτης, η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, με τους οδηγούς να καλούνται και πάλι να οπλιστούν με αρκετή δόση υπομονής.
Για ακόμη μια φορά, ο Κηφισός είναι «πηγμένος», με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και να μένουν πολλές φορές ακινητοποιημένα.
- Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ
Με αργή ταχύτητα κινούνται τα οχήματα στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, ενώ πολλά προβλήματα καταγράφονται, επίσης, στο Χαλάνδρι στη Λεωφόρο Καποδιστρίου και στην οδό Παλαιολόγου.
Όσον αφορά την περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κυκλοφοριακή συμφόρηση σημειώνεται σε τμήματα των Λεωφόρων Αλεξάνδρας, Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού, καθώς και στις οδούς Φιλολάου, Ηλία Ηλιού και Ηλιουπόλεως.
Δείτε στιγμιότυπο της κίνησης στις 8:59 το πρωί

- Γροιλανδία: Οι Γερμανοί στρατιώτες αποχωρούν, σύμφωνα με τη Bild
- Πάτρα: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας στρέφονται πλέον στη Γερμανία
- Λιβύη: Ανακαλύφθηκε μυστική υπόγεια φυλακή με πάνω από 200 μετανάστες
- LIVE: Γουλβς – Νιούκαστλ
- Ευρώπη: «Είμαστε ενωμένοι» λένε οι 8 χώρες που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς – Τι σκέφτονται ως απάντηση
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Άγιοι Ανάργυροι: Άρπαξε οστά από τάφο και ζήτησε 1.000 ευρώ για να τα επιστρέψει
- Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Αντίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)






















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442