Τα φερτά υλικά που “κατέβασε” ο ποταμός Νέδοντας, κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων του Σαββατοκύριακου, είχαν ως αποτέλεσμα να θυμίζει “βάλτο” η περιοχή της μαρίνας στην Καλαμάτα.
Λόγω των θαλάσσιων ρευμάτων, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κορμοί, λάσπη και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί… έχουν δημιουργήσει την αποκρουστική αυτή εικόνα ανάμεσα στα σκάφη αναψυχής στη μαρίνα.
Έντονη είναι και η ανησυχία των ιδιοκτητών των σκαφών για το πότε και πως θα καθαριστεί η περιοχή.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).