Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Formula 1 - Ώρα μηδέν για Χάμιλτον και Φερστάπεν

Formula 1 – Ώρα μηδέν για Χάμιλτον και Φερστάπεν

Η ώρα της μεγάλης μάχης του Άμπου Ντάμπι έφθασε, με τους Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον να κοντράρονται για τον τίτλο

Ώρα μηδέν στη Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον θα κονταροχτυπηθούν για το μεγάλο τρόπαιο και θα κλείσει μια ονειρική σεζόν για τη Formula 1.

Μια χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά για τη Red Bull που έφυγε μπροστά από τον ανταγωνισμό, σοκάροντας τη Mercedes και τον Λιούις Χάμιλτον και ξύπνησε μνήμες του 2013, τότε που ο νεαρός Σεμπάστιαν Φέτελ έφθασε στην κατάκτηση του 4ου διαδοχικού τίτλου και τελευταίου για τους Ταύρους.

Με το μονοθέσιό του και το ταλέντο του ο Μαξ Φερστάπεν έχει καταφέρει να έχει 9 νίκες και να βρίσκεται λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, ο Λιούις Χάμιλτον έπειτα από 7 χρόνια (εξαίρεση το 2016) θυμήθηκε πώς είναι να κυνηγάς στη βαθμολογία και να μην κάνεις περίπατο. Με ένα απίστευτο ντεμαράζ όμως έφθασε στο σημείο να πιάσει τον Ολλανδό στην πρώτη θέση.

Ο Μαξ έχει κάνει μια εκπληκτική σεζόν, ενώ μάλιστα είχε περισσότερες ατυχίες από τον Βρετανό. Μπορεί να ξεπερνά τα όρια μερικές φορές, όπως στη Σαουδική Αραβία, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα μέσα στο 2021.

Θα μπορέσει όμως ο Ολλανδός να πανηγυρίσει στο τέλος το πρωτάθλημα; Ή ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα ολοκληρώσει την ανατροπή του αιώνα; Σήμερα το μεσημέρι (15:00) θα δοθεί η απάντηση.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024