Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Formula 1 – Άμπου Ντάμπι: Pole position και προβάδισμα για τον Φερστάπεν

Formula 1 – Άμπου Ντάμπι: Pole position και προβάδισμα για τον Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος στις κατακτηρίες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι και θα εκκινήσει έχοντας ένα μικρό προβάδισμα έναντι του δεύτερου Λιούις Χάμιλτον.

Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να κατακτήσει το παρθενικό πρωτάθλημα στην καριέρα του και να βάλει «στοπ» στην κυριαρχία του Χάμιλτον, μην επιτρέποντάς του να γίνει ο πολυνίκης με οχτώ τρόπαια.

Ο Ολλανδός της Red Bull ήταν ο ταχύτερος στις τελευταίες κατακτηρίες δοκιμές της σεζόν, όντας εντυπωσιακός στη δεύτερη προσπάθειά του στο Q3, με τον χρόνο του να μην περιθώρια στον άμεσο ανταγωνιστή του Λιούις Χάμιλτον να ελπίζει σε κάτι παραπάνω από τη δεύτερη θέση. Ο Φερστάπεν σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:22.109, με τον Βρετανό να είναι πίσω του 0.3 δευτερόλεπτα. Η τρίτη θέση κατακτήθηκε από τον Λάντο Νόρις με 1:22.931.

Τέταρτος θα εκκινήσει ο Σέρχιο Πέρες με τη δεύτερη Red Bull, πέμπτος ο Κάρλος Σάινθ με Ferrari, με τον Βάλτερι Μπότας να μένει σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή και να ξεκινά από την τρίτη σειρά και την έκτη θέση. Λεκλέρκ, Τσουνόντα, Οκόν και Ρικιάρντο συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, με τον Κίμι Ραϊκόνεν να ολοκληρώνει στην 18η θέση στις τελευταίες κατακτήριες δοκιμές της καριέρας του.

Ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή θα ξεκινήσει στις 15:00 (12/12) υπό το φως του ήλιου και τελειώσει με αυτό των προβολέων όπως γίνεται κάθε φορά στην εντυπωσιακή πίστα της Γιας Μαρίνα.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024