Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς – «Δεν κοιτάμε τι γίνεται πίσω μας, κάνουμε τη δουλειά μας»

Μαρτίνς – «Δεν κοιτάμε τι γίνεται πίσω μας, κάνουμε τη δουλειά μας»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρη και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του δεν κοιτάζουν τη γίνεται πίσω τους, αλλά κάνουν τη δουλειά τους και παραμένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ… ντύθηκε Ελ Αραμπί και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Αρη με 1-0, για την 13η αγωνιστική της Superleague. Μια νίκη που βοήθησε το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 8 βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του, δεδομένων των συνθηκών, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν κοιτάζουν τη διαφορά που έχουν από τη δεύτερη θέση, αλλά παραμένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει στερήσει βαθμούς από πολλές ομάδες, φαίνεται και από τη βαθμολογική της θέση. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο αποτέλεσμα, παίξαμε αυτό το ματς χωρίς προετοιμασία. Ήταν απαιτητικό. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, τα δώσαμε όλα, ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις. Είμαστε ευχαριστημένοι», σχολίασε αρχικά.

Για το ότι δεν έκανε αλλαγές: «Η ομάδα ήταν καλή, ισορροπημένη, δημιουργούσε ευκαιρίες. Δεν έχει νόημα να κάνεις αλλαγές για να τις κάνεις. Αυτή τη στιγμή που η ομάδα πήγαινε καλά δεν υπήρχε λόγος».

Για τη συγκομιδή του πρώτου γύρου: «Κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε χαρούμενοι από τη συγκομιδή του πρώτου γύρου. Δεν κοιτάμε τι γίνεται πίσω μας, αλλά τι γίνεται μπροστά μας».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024