Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκοπος πέταξε τα ράσα για να παντρευτεί συγγραφέα... σατανικών erotica

Επίσκοπος πέταξε τα ράσα για να παντρευτεί συγγραφέα… σατανικών erotica

Σύμφωνα με τον «Guardian», ο Novell θα διατηρήσει τον τίτλο του επισκόπου αλλά δεν θα του επιτραπεί να εκτελέσει κανένα από τα καθήκοντα που συνδέονται με την θέση, συμπεριλαμβανομένης της τέλεσης μυστηρίων. «Κάθε διδακτική δραστηριότητα, δημόσια ή ιδιωτική, απαγορεύεται»

Η ισπανική εκκλησία αφαίρεσε εν μία νυκτί τις εξουσίες από τον νεότερο επίσκοπο στην ιστορία της χώρας, επειδή παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο μία συγγραφέα σατανικών βιβλίων erotica.

«Όπως είναι γνωστό, ο επίσκοπος Xavier Novell Goma, επίσκοπος επί τιμή της Σολσόνα, έκανε πολιτικό γάμο με την κυρία Silvia Caballol, στις 22 Νοεμβρίου του 2021, στην πόλη της Σούρια, στην περιοχή της Σούρια, στην επαρχία της Βαρκελώνης» σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Σύνοδος, συμπληρώνοντας πως κάθε κληρικός που επιχειρεί να παντρευτεί, ακόμα και πολιτικά, είναι αντιμέτωπος με την παύση από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με τον «Guardian», ο Novell θα διατηρήσει τον τίτλο του επισκόπου αλλά δεν θα του επιτραπεί να εκτελέσει κανένα από τα καθήκοντα που συνδέονται με την θέση, συμπεριλαμβανομένης της τέλεσης μυστηρίων. «Κάθε διδακτική δραστηριότητα, δημόσια ή ιδιωτική, απαγορεύεται».

Ποιος είναι

To 2010, o Novell είχε γίνει ο νεαρότερος επίσκοπος σε ηλικία 41 ετών, και θεωρήθηκε αμέσως συντηρητικός και ομοφοβικός, καθώς υποστήριζε τις δήθεν θεραπείες μεταστροφής ομοφυλόφιλων και τελούσε εξορκισμούς. Είχε συγκεντρώσει σφοδρές επικρίσεις όταν υποστήριξε την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Ο Novell αποποιήθηκε τα καθήκοντά του τον Αύγουστο για «προσωπικούς λόγους», όπως είχε πει, και λίγες εβδομάδες αργότερο έγινε γνωστό πως είχε σχέση με την Caballol, συγγραφέα σατανικών erotica όπως το «The Hell of Gabriel’s Lust», «Η Κόλαση της Λαγνείας του Γαβριήλ», βιβλίο με το οποίο απέκτησε μεγάλη φήμη.

Την ίδια περίοδο, ο Novell φέρεται να είχε δηλώσει «ερωτεύτηκα και θέλω να κάνω τα πράγματα σωστά».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024