Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ - Επικίνδυνος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ – Επικίνδυνος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

«Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του. Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Επικίνδυνο πρωθυπουργό χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης σήμερα στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000 ανθρώπινες απώλειες και η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταγγελίες για την προτεραιοποίηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική. Μετά το χθεσινό του παραλήρημα που εξέθεσε διεθνώς την χώρα, σήμερα επανήλθε με νέες ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

»Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του. Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον κατηγόρησε ότι φοβάται να προσφύγει στην εσωκομματική του βάση. «Μια παράταξη που αυτοαποκαλείται λαϊκή αρνείται να εκλέξει αρχηγό από το λαό» είπε ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για «παράδοξο» και χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ μια παράταξη «αραχνιασμένη».

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας – Εγκληματική η διαχείριση Μητσοτάκη σε ακρίβεια και πανδημία – Τι είπε για τις ΜΕΘ και τα VIP περιστατικά

Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η δημόσια καταστροφολογία που εκτοξεύει διαρκώς ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται από την εσωτερική του ακινησία, την αμηχανία του στην πανδημία και τη δειλία του». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ένα κόμμα του οποίου ο πρόεδρός του δεν θέλει να αξιολογηθεί από τους πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ.

Στην κατεύθυνση αυτή με αφορμή τις καταγγελίες και το θόρυβο για τις VIP ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «γίνεται μεγάφωνο για τα πιο χυδαία fake news που προσβάλλουν τους υγειονομικούς που δίνουν έναν σκληρό αγώνα».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024