Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουρουμπλής - Παραδέχτηκε διακρίσεις στις ΜΕΘ επί ΣΥΡΙΖΑ

Κουρουμπλής – Παραδέχτηκε διακρίσεις στις ΜΕΘ επί ΣΥΡΙΖΑ

«Αυτό είναι κάτι το οποίο γινόταν διαχρονικά», είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ART, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Αίσθηση προκάλεσε η παραδοχή του πρώην υπουργού Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή πως διαχρονικά παραβιάζονταν οι λίστες εισαγωγής ασθενών στις Πανεπιστημιακές Κλινικές.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο γινόταν διαχρονικά», είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ART, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

«Αυτό που καταγγέλθηκε για τις ΜΕΘ θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Οι κατηγορίες του κ. Γιαννακού για τον υπουργό Υγείας είναι σοβαρές. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει χωρίς συνέπειες. Αν η άποψή σας είναι ότι αυτά γίνονταν διαχρονικά, τότε γίνονταν και επί της δική σας θητείας. Ο κ. Γιαννάκος είπε πως μένουν κενές ΜΕΘ για VIP πρόσωπα. Επί δική σας θητεία υπήρχαν; Αυτό μας είπε μόλις ο κ. Κουρουμπλής», υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε πως αυτοπροτάθηκε ως συνήγορος υπεράσπισης του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, χωρίς όμως να απαντήσει για το εάν ο τελευταίος δέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρώτησε επίμονα τον κ. Κουρουμπλή για το αν τα όσα είπε συνιστούν «παραδοχή για VIP ΜΕΘ» επί της θητείας του πρώην υπουργού, ο οποίος διευκρίνισε πως «αυτό που είπα αφορά τις απλές κλίνες».

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024