Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάσος Ηλιόπουλος - Ο κ. Μητσοτάκης επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων

Νάσος Ηλιόπουλος – Ο κ. Μητσοτάκης επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων

Δριμύα επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή όσα δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη Σύνοδο για τη Δημοκρατία

Για «τοξική προπαγάνδα» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο για τη Δημοκρατία, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε σήμερα την συμμετοχή της Ελλάδας στην Παγκόσμια Σύνοδο για τη Δημοκρατία, την οποία διοργανώνουν οι ΗΠΑ, για να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, μπροστά σε 111 ηγέτες από όλο τον κόσμο», επισημαίνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Και προσθέτει πως, «αντί να θυμίσει τα μηνύματα για την παγκόσμια ακτινοβολία της χώρας μας που έστειλαν, τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος Ομπάμα, ο Πρόεδρος Μακρόν από την Πνύκα, ή ο Πάπας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης από τη Λέσβο, επέλεξε να ταυτίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με εγκληματίες ναζιστές, αναπαράγοντας την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας στη δήλωσή του, υποστηρίζει πως το γεγονός ότι ο κ Μητσοτάκης «τολμάει και εκμεταλλεύεται την παγκόσμια παρακαταθήκη της Ελλάδας ως γενέτειρας της Δημοκρατίας, για να αναπαράξει την τοξική του προπαγάνδα αναδεικνύει τον πανικό του, αλλά και το πόσο πιο χαμηλά μπορεί ακόμη να φτάσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός ανέφερε στην ομιλία του ότι «τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, η γενέτειρα της Δημοκρατίας, βίωσε από πρώτο χέρι την διχαστική πολιτική συμπεριφορά, τις υποσχέσεις που διαψεύστηκαν και την κενή ρητορική τόσο του ακροαριστερού όσο και του ακροδεξιού λαϊκισμού – και απέρριψε και τους δύο».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024