Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Κόρινθος-Υδρεύεται πλέον από την Στυμφαλία – Αγκάθια η υπερβολική κατανάλωση και οι απλήρωτοι λογαριασμοί
Πολλές περιοχές της Πελοποννήσου αντιμετωπίζουν διαχρονικά πρόβλημα υδροδότησης. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες διογκώνονται τα προβλήματα. Παράλληλα υπάρχουν χιλιάδες απλήρωτοι λογαριασμοί. Ο Δήμος Κορίνθου βρήκε λύση με ύδρευση από την Στυμφαλία
Με νερό Στυμφαλίας αποκλειστικά υδρεύεται η πρωτεύουσα Κόρινθος και 4 κοινότητες, η Αρχαία Κόρινθος, ο Σολομός, τα Εξαμίλια και η Ξυλοκέριζα, από την 1η Δεκεμβρίου. Οι ανακοινώσεις έγιναν προ ολίγου από το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και τον Τεχνικό Προϊστάμενο της ΔΕΥΑΚ Δημήτρη Παπαγεωργίου.
«Από την 1η Δεκεμβρίου και στο εξής η Κόρινθος, η Αρχαία Κόρινθος, τα Εξαμίλια, η Ξυλοκέριζα και ο Σολομός υδρεύονται αποκλειστικά με νερό Στυμφαλίας.
Η αλλαγή στις καιρικές συνθήκες επέτρεψαν την υδροδότηση αυτή ωστόσο θέλω και αυτή τη φορά να ζητήσω την σύνεση των πολιτών στην χρήση του νερού αφού, υπάρχουν ακόμα και σήμερα αρκετές περιοχές στις οποίες καταγράφεται υπερβολική χρήση.
Επειδή για τις μετρήσεις αυτές είναι πολύ πιθανόν να ευθύνονται διαρροές ζητώ την συνεργασία των πολιτών, να ενημερώνουν όπου εντοπίζουν βλάβη την ΔΕΥΑΚ ώστε άμεσα να επιλύεται το πρόβλημα» σημείωσε ο Δήμαρχος, αναφέροντας πως ο περιορισμός των διαρροών σε συνάρτηση με την ορθολογική χρήση θα επεκτείνουν το δίκτυο των περιοχών που υδροδοτούνται αποκλειστικά με νερό Στυμφαλίας.
Ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου από την πλευρά του αναφέρθηκε σε ένα σημαντικό ζήτημα, εκείνο των χρόνιων οφειλών προς την ΔΕΥΑΚ, ζητώντας από τους πολίτες να ρυθμίσουν με ευνοϊκούς όρους τα ποσά που οφείλουν αφού μόνο έτσι η επιχείρηση θα κατορθώσει να είναι λειτουργική και αποτελεσματική, διατηρώντας, συντηρώντας και επεκτείνοντας ένα τεράστιο δίκτυο για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Το νερό αποτελεί αγαθό και η χρήση του θα πρέπει να γίνεται με σύνεση και σεβασμό από όλους μας!
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Κορίνθου:
Αγαπητοί καταναλωτές,
Η ΔΕΥΑ Κορίνθου σας ενημερώνει ότι μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις (26,27,28 Νοέμβρη) έχει αυξηθεί σημαντικά η παροχή νερού από τις πηγές της Στυμφαλίας και πλέον η υδροδότηση της πόλης της Κορίνθου αλλά και των οικισμών της Αρχαίας Κορίνθου, του Σολομού, των Εξαμιλίων και της Ξυλοκέριζας γίνεται αποκλειστικά με νερό από την Στυμφαλία το οποίο είναι πόσιμο και ασφαλές.
Γίνονται τακτικές δειγματοληψίες σε όλους τους οικισμούς και ελέγχεται η απολύμανση (χλωρίωση) του νερού κάθε δύο ημέρες.
Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση μας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου