Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη – Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος που σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη – Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος που σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη

Ο 30χρονος Καδίρ Ινάν Ραμαδάνογλου που φέρεται ότι δολοφόνησε την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα 3 παιδιών, έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα. Νωρίτερα του ασκήθηκε ποινική διώξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ο σύζυγος της 29χρονης δολοφονημένης γυναίκας προσήλθε στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και παραδόθηκε. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τη σκότωσε από το πολύ ξύλο.

Τη μετέφερε μάλιστα στο νοσοκομείο και είπε στους γιατρούς ότι η γυναίκα του έπεσε από τη σκάλα και χτύπησε. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί , μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 10, 8 και 3,5 ετών πέθανα από ρήξη σπλήνας και ήπατος που προήλθε από τον ξυλοδαρμό και παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή.

Τα παιδιά

Όπως αναφέρει το protothema.gr υπήρξε παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών προκειμένου να μεταφερθούν τα τρία ανήλικα παιδιά σε ασφαλές περιβάλλον. Σύμφωνα με συγγενή της κοπέλας, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την γυναίκα του.

Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα συνέβαιναν εντός της συζυγικής τους εστίας. Ωστόσο κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να κρυφτούν, για παράδειγμα, οι μελανιές σε όλο το σώμα της από τα βάναυσα χτυπήματά του.

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της Τζεβριέ.

Την κακοποιούσε και τη χτύπαγε συστηματικα

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην άτυχη γυναίκα να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορεύσει να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος εργαζόταν για ένα χρονικό διάστημα, περίπου δυο μηνών, στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, φερόμενος γυναικοκτόνος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη σπλήνα της. Την ίδια στιγμή, οι γονείς της πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ενδεχομένως η κόρη τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη είπε στους τραυματιοφορείς, όταν εκείνοι την ρώτησαν πώς χτύπησε, ότι έπεσε από τις σκάλες και μάλιστα δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η αστυνομία, μετά την καταγγελία των γονέων της γυναίκας διέταξε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπου και διαπιστώθηκε ότι όντως φέρει χτυπήματα από ξυλοδαρμό.

Η γυναικοκτονία της 29χρονης γυναίκας είναι η 16η γυναικοκτονία στη χώρα μέσα στο 2021

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024