Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Boxed.gr – Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα που φέρνει στην πόρτα σου τα πάντα

Boxed.gr – Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα που φέρνει στην πόρτα σου τα πάντα

Θέλεις να στολίσεις ή να κάνεις τα ψώνια της εβδομάδας; Ή μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις την καινούργια σου καφετιέρα; Ό,τι κι αν ψάχνεις, ξέρουμε πού θα το βρεις.

Ψάχνοντας για μια οικονομική αλλά και ποιοτική καφετιέρα, πέσαμε πάνω στο boxed.gr. Πρώτη μας αντίδραση ήταν ο ενθουσιασμός για τις τιμές και την ποικιλία των μικροσυσκευών, όμως αμέσως μετά συνειδητοποιήσαμε ότι το συγκεκριμένο online supermarket/πολυκατάστημα είχε να μας προσφέρει πολλά (αλλά πάρα πολλά) περισσότερα. Aπό φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα μέχρι βιβλία και παιχνίδια – βρίσκουμε κυριολεκτικά τα πάντα, παραγγέλνουμε online και με άριστο delivery.

Τι είναι το boxed.gr

Στην αρχή ξαφνιαστήκαμε, μετά «περιπλανηθήκαμε» στους ηλεκτρονικούς του διαδρόμους και ύστερα καταλάβαμε ότι είχαμε ανακαλύψει ένα πραγματικό ηλεκτρονικό supermarket/πολυκατάστημα, που διέφερε από κάθε πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών που είχαμε συναντήσει ως τότε. Μέσα στο ίδιο website, χωρισμένα σε πολύ βολικές κατηγορίες, μπορούσαμε να βρούμε τα πάντα. Κι όταν λέμε «τα πάντα», το εννοούμε.

Χρειάζεσαι σουπερμάρκετ; Όλα τα απαραίτητα, φρέσκα και εκλεκτά, αλλά και όλες τις αγαπημένες σου μάρκες, θα τα βρεις εκεί.

Θέλεις ένα καινούριο μίξερ για την κουζίνα σου; Σου χάλασε ο αναδευτήρας για τη μαγιονέζα; Τέλειωσες τη μαγειρική και θέλεις να πας για περπάτημα στο βουνό; Έμεινε η ψιψίνα χωρίς φαγητό; Από εξοπλισμό κουζίνας, μέχρι εκδρομικά είδη καθώς και είδη σπορ, από σχολικά και παιχνίδια για το παιδί, μέχρι τα πάντα για τον σκύλο και τη γάτα, από υλικά για τα χόμπι σου μέχρι βιβλία κι επαγγελματικό εξοπλισμό, αυτό που ψάχνεις, υπάρχει σίγουρα κάπου ανάμεσα στα πάνω από 10.000 προϊόντα του boxed.gr.

Και αν είσαι επαγγελματίας, εδώ θα βρεις επαγγελματικές συσκευασίες, τόσο σε χαρτικά όσο και σε απορρυπαντικά, καθώς και

εξειδικευμένες λύσεις σε προϊόντα καθαρισμού, συσκευές με χρησιδάνειο και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί η εταιρία σου για την λειτουργία της. Το boxed.gr προμηθεύει ήδη το 40% των επιχειρήσεων, στην Αττική.

Πώς θα τα παραλάβεις

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς τον παραμικρό κόπο. Αφού ολοκληρώσεις την παραγγελία σου online, όποια στιγμή σε βολεύει, θα επιλέξεις την ώρα που σε εξυπηρετεί για να παραλάβεις delivery τα ψώνια σου στο σπίτι. Κι εκείνα θα έρθουν, με συνέπεια και επαγγελματισμό, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Εκτός από τα φρέσκα, που παραδίδονται μόνο εντός Αττικής. Είπαμε. Τα φρέσκα, τα θέλουμε φρέσκα. Ελάχιστη παραγγελία δεν υπάρχει και αν παραγγείλεις πάνω από 40 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Φιλοσοφία με χρώμα πράσινο

Αν δείχνεις την προτίμησή σου σε εταιρείες με οικολογική συνείδηση, το  συγκεκριμένο online supermarket/πολυκατάστημα σου δίνει κι έναν ακόμη λόγο να χαρείς: προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει το πλαστικό, σου φέρνει οτιδήποτε έχεις παραγγείλει μόνο σε χάρτινες σακούλες. Κι αν το προτιμάς, χωρίς καθόλου σακούλες.

Δείχνει την εκτίμησή του

Για κάθε σου αγορά, το πρόγραμμα πιστότητας του boxed.gr σε επιβραβεύει με πόντους, τους οποίους συλλέγεις για να κερδίσεις δωροεπιταγές. Αυτό σημαίνει ότι τα καθημερινά σου ψώνια, μπορούν να μεταφραστούν σε εκπτώσεις. Και στο μεταξύ, με κάθε σου παραγγελία θα λαμβάνεις έτσι κι αλλιώς ένα δωράκι από το boxed.gr.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων

Εσύ ανήκεις σε εκείνους που στόλισαν ήδη; Ακόμη κι αν η απάντηση είναι θετική, κάτι μας λέει ότι δεν θα αντισταθείς στα στολίδια που θα βρεις στην ειδική κατηγορία που δημιούργησε το boxed.gr για τα Χριστούγεννα. Μια επίσκεψη, πάντως, αξίζει έτσι κι αλλιώς, αφού στο ίδιο σημείο βρίσκονται δώρα για μικρούς και μεγάλους, λαχταριστά χριστουγεννιάτικα γλυκά και γκουρμέ πινελιές για τα γιορτινά σου τραπέζια. Και φυσικά, κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα μπορείς να παραλάβεις τα ψώνια σου, και τις Κυριακές, όπως ορίζουν τα ωράρια καταστημάτων.

Δε νομίζεις ότι είναι στιγμή για μια επίσκεψη; Μπες στο boxed.gr και δες πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να εξοπλίσεις το σπίτι, αλλά και τη ζωή σου, με όμορφα, ποιοτικά και χρηστικά είδη σε καλές τιμές. Ό,τι κι αν ψάχνεις, είναι σίγουρο ότι θα το βρεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024