Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος - Μου είχε λείψει πολύ η Βουλή

Λοβέρδος – Μου είχε λείψει πολύ η Βουλή

«Μετά από 2 – 3 μήνες έντασης είμαι και πάλι στην Εθνική Αντιπροσωπεία και ομολογώ ότι μου είχε λείψει πολύ» είπε ο Α. Λοβέρδος σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την μειωμένη παρουσία του στις κοινοβουλευτικές εργασίας το προηγούμενο διάστημα λόγω της προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Με μια εξομολόγηση ότι του έλλειψε η βουλή, ξεκίνησε την παρέμβασή του στην επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής

Στον απόηχο της ολοκλήρωσης του πρώτου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος παρέστη στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής ως αρμόδιος τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ και λαμβάνοντας το λόγο είπε ότι «μετά από 2 – 3 μήνες έντασης είμαι και πάλι στην Εθνική Αντιπροσωπεία και ομολογώ ότι μου είχε λείψει πολύ» σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την μειωμένη παρουσία του στις κοινοβουλευτικές εργασίας το προηγούμενο διάστημα λόγω της προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος έκανε ειδική αναφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας «υπάρχει καθυστέρηση να έρθουν εδώ τα δύο κείμενα για κύρωση. Την καταλαβαίνω την καθυστέρηση αυτή στο μέτρο που έχετε αμφιβολίες για την συνοχή της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. Δεν καταλαβαίνω όμως ποια είναι η θέση και στάση της ελληνικής κυβέρνησης για την ίδια τη συμφωνία. Δεν έχω δει εκθέσεις προόδου. Δεν καταλαβαίνω που το πάτε και αν έχετε προσαρμοστεί στην λογική του 2018 που έλεγε ας υπογράψουμε ότι να είναι. Συνεχίζεται να ακούγεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πρότυπο για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών. Λέμε «όχι» . Θέλουμε ξεκάθαρες εξηγήσεις για το θέμα αυτό».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024